Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fossfoss

guzek na wardze sromowej

Polecane posty

Gość fossfoss

Witam, mam maly problem z dziwnym guzkiem. Zauwazylam go 3 dni temu, podczas mycia. Myslalam,ze swedzibwrastajacy wlosek, a bylo to zgrubienie od wewnatrz jednej wargi,blisko lechtaczki. scisnelam to i troszke bylo bialej gestej wydzieliny,ale wiecej sie nie dalo jakos,bo boli. Guzek sie powiekszyl od tamtejpory,jest dlugi (idzie jakby przy brzegu wargi na 3 cm i szeroki na 0,5 cm,niespecjalnie go wyciskalam,bo ciezko jakos. Pojutrze mam wyjazd zagraniczny do poniedzialku,wiec mialam problem z umowiwniem sie do lekarza. Guzek nie boli, co najwyzej chwilami swedzi,jest jednolity w kolorze,jak sluzowka. Najpierw gosmarowalam to mascia ichtiolowa,wczoraj wymoczylam w nadmanganianie potasu, a dzis tylko same oklady z riwanolu. Efekt jedynie taki ze w czasie leczenia sie powiekszyl do wspoknianej wielkosci. Nie chce agresywniebtego traktowac z powodu wyjazdu,by ta zmiana sie nie zakazila. Czy to przejdzie samo,czy lekarz musi sam usunac? Co to moze byc? Pozdrawiam,przepraszam za literowki,pisze z telefonu.

Gość gosca
kaszak

Gość fossfoss
Co z nim zrobic? Mam wrazenie ze po golenou to sie zrobilo