Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma litości

Zemsta najlepiej smakuje na zimno w jaki sposób się zemścić szukam inspiracji

Polecane posty

Gość Nie ma litości

Tylko błagam nie piszcie, że najlepiej przebaczyć bo to nie wchodzi w rachubę. Tak nienawidzę tej osoby, że najchętniej bym ją zabiła! Ta osoba wyrządziła mi ogromną krzywdę, którą będę pamiętać na całe życie. Żeby jakoś wrócić do stanu normalności musze się zemścić/odegrać/wyrównać rachunki jak kto woli. Proszę wpisujcie swoje pomysły. Ta osoba na to zasłużyła!!!!

Gość gość
zostawić w spokoju !szkoda zdrowia na nieudaczników alos i tak takim dopieprza ,pokaż mu odwróć sie bądz mądrą kobietą

Gość gość
chcesz zemścic się na kochanku czy jego żonie???????????

Gość gość
To odgryź jej cycki! :classic_cool:

Gość Nie ma litości
Nikim takim. Chcę zemścić się na pewnej kobiecie, której pomogłam, a ona moje życie zamieniła w piekło.

Gość gość
na kochance? napisz konkretnie na kim,za co?

Gość zemsta nr 43457
która to już zemsta w twoim życiu ? :)

Gość gość
zemsta jest inspiracją :D ludzi głoopich

Gość gość
.... ale za co ?

Gość ona216X
Daj ogłoszenie na necie że jest lesbijką ja tak zrobiłam tylko że swojemu byłemu

Gość gość
jesteś mściwa i podła

Gość Nie ma litości
Nie na kochance. Nie chcę wdawać się w szczegóły. Pomogłam kiedyś pewnej kobiecie, która byłą w dużej potrzebie. Był to ktoś z mojej rodziny. dziewczynie się nie układało w życiu, nie miała środków do życia, wyjechała nawet do pracy za granicę gdzie przez jakiś czas pracowała w agencji. Ja jedyna z rodziny się od niej nie odwróciłam, rozmawiałam z nią regularnie przez telefon, było mi jej żal. W końcu w swojej pracy zapytałam szefa czy nie znalazłoby się miejsce dla kogoś z mojej rodziny. Ja byłam wtedy zastępcą dyrektora, przełożony też mnie bardzo szanował, bo dobrze wykonywałam swoją pracę. W końcu zwolniło się miejsce i szef się zgodził. Ściągnęłam ją do Polski, zapłaciłam za bilet lotniczy, pomogłam znaleźć mieszkanie, pożyczyłam pieniądze na start. Cieszyłam się jak dziecko kiedy wszystko się ułożyło u niej. Niestety po jakimś czasie zauważyłam, że szef ma do mnie o wszystko pretensje, atmosfera się pogarszała, nie wiedziałam o co chodzi , ale pracowałam dalej bo chciałam awansować. Okazało się , ze ta dziewczyna zaczęła romansować z moim przełożonym i do tego podkładać mi świnie za moimi plecami! Nie muszę chyba kończyć jak to się skończyło. Przełożony najpierw mnie zdegradował, potem dał wypowiedzenie. Żeby tego było mało akurat wtedy zaczęły się problemy finansowe u mojego męża w pracy, mieliśmy 2 kredyty i dodatkowo u naszego dziecka zdiagnozowano ciężko uleczalną chorobę. Ta suka o wszystkim wiedziała i w twarz mi się śmiała. Mało tego, zadzwoniła do mojego męża mówiąc że ja sama złożyłam wypowiedzenie i że to moja wina. W małżeństwie nastąpił kryzys, mamy chore dziecko, długi i oboje z mężem jesteśmy bez pracy i żadnych perspektyw! Jak się nie zemszczę to słowo daję, że nie wiem już co zrobię! A ta stara k***a chodzi z wysoko podniesioną głową, bo ten stary cap, który mógłby być jej ojcem szasta pieniędzmi na lewo i prawo! NIe zapomnę suce tego do końca życia, tym bardziej, ze moje dziecko potrzebuje kosztownego leczenia w Niemczech i leków na które mnie i męża nie stać!

Gość gość
ty i zastępca dyrektora :D śmiech na sali , dziewcze bez ogłady i ambicji pisac dyrdymały!!! ile ty masz lat! co wywalasz ana forum puknij sie !!! dobranoc

Gość gość
więcej pokory,masz chore dziecko a ty tylko suka ,szmata, jak jesj zrobisz krzywde to to wruci do ciebie, zycie jest niesprawiedliwe i tyle, wiecej pokory a lepiej na tym wyjdziesz

Gość gość
Los wynagradza i zabiera. Nic nie musisz robić....kilka lat i sprawdź ;)

Gość gość
Trafiła na sukę, jak inaczej taką nazwać? Trzeba być ostrożnym. Ty byś nie pomyślała nawet, żeby takie świństwo zrobić, a ona owszem...

Gość Nie ma litości
Łatwo wam się pisze, ale nie życzę nikomu znalezienia się w takiej sytuacji! Każdy podchodziłby do tego emocjonalnie.

Gość gość
mi się wydaje ze takie rzeczy to tylko w filmach

Gość Nie ma litości
Mnie też się wydawało, że to nie może być prawda i że takie rzeczy to tylko w filmach. A jednak. Nie warto chyba pomagać. Ja już zresztą na pewno nikomu nie pomogę.

Gość ffdthyutjhvdffg
a w czym pomoże Ci zemsta, spójrz rozsadnie i logicznie ?Pomysl co skoro sie zemścisz?Uważasz ze skrzywdzisz tego kogoś?a może przypadkiem siebie..???zastanów się

Gość Nie ma litości
Nie sądzę, bo to ta osoba skrzywdziła nie tylko mnie ale i całą moją rodzinę.

Gość gość
Tak czasem bywa. Mój chłopak miał podobnie Załatwił kumplowi pracę, a ten go wysiudał bo zaczął robić mu świństwa u szefa. Ludzie są podli.

Gość gość
ja bym takiej francy z******a

Gość gość
"gość mi się wydaje ze takie rzeczy to tylko w filmach". Nie. Jestem kolejną osobą, która potwierdza, że ludzie są bardzo niewdzięczni. Sama całe życie pomagam innym i już nieraz ktoś z wdzięczności zachowywał się wobec mnie w bardzo podobny sposób.

Bla,bla bla.Wszyscy swieci ideologisci. Prawda jest taka ze jak moza sie zemscic to kazdy z was sie zemsci. Nie dziwie sie autorce,rozumiem ja i podpuszczam .

Gość gość
wiem jak to boli gdy podajesz komuś serce na dłoni a ta osoba potem pluje Ci w twarz...nie dziwię Ci się autorko ale bilans w życiu zawsze wychodzi na 0 i ona za to zapłac**prędzej czy później.

Gość gość
Nie znasz powódów jej zachowania, piszesz, że cała rodzinka miała ją w d***e - więc się tak odegrała, trafiło na ciebie, bo miała dostęp.

Gość gość
Nie dziwie sie autorce,rozumiem ja i podpuszczam . --------------kazdy ma swoj rozum, do zemsty nie potrzeba nikogo podpuszczac

Gość gość
zasol jej kopa w dope aż się zesra na rzadko