Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pscolka1992

Fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość pscolka1992
21 lat w kwietniu,ale od 16 roku życia z jedym facetem czyli ponad 5 lat .. dlatego podziwiam Ciebie,ze dałaś radę 14 lat skoro ja ubolewam po 5 :(

Gość gość
Zdradzić jest łatwo i szybko tak samo jak rozwalić związek, rodzinę, ja nie patrze tylko na siebie aby mi było dobrze ale też mam dziecko za dużo by mnie ta chwila przyjemności kosztowała. Nie mowie, że mnie nie korci ale jednak za dużo mam do stracenia bo mam fajnego faceta, tylko w łóżku powiewa nuda.

Gość LaKarra
No i banan na ustach. Dobre. Nie no ja prawko robiłam w wieku 16 lat, bez kitu stary policjant to mi sie udało. Więc zastanawiam sie z jak dojrzałą osobą mam przyjemność??

Gość pscolka1992
LaKarra Ty masz 30 lat i 14 letniego syna czyli miałaś 16 lat jak urodziłaś ?

Gość pscolka1992
Moim zdaniem to też zależy od psychiki kobiety czy uporałaby sie ze zdradą czy jednak chodziłaby z chusteczkami. Ja zdradziłam parę razy i tylko raz nad tym ubolewałam i 2 lata nie moglam o tym zapomnieć teraz 4 lata później odnowiłam kontakt z przyjacielem i rozmawiamy jakby nigdy nic się nie wydarzyło :)

Gość LaKarra
Bo młoda jesteś i masz temperament. To dobrze. Ale ostrożnie. Nie możesz sie w tym wszystkim zgubić. Sex jest dobry i powinien sprawiać satysfakcje. Dla mnie to odskocznia od monotonności a tobie zabawa. Masz jeszcze czas. Którego mi już zaczyna brakować. Jeśli facet leżący obok Ciebie jest ojcem twojego dziecka to go szanuj i o niego dbaj, a jesli nie jest to kiszka. Nie wiem co mam Ci napisać.

Gość LaKarra
No dobra ma 32lata nie wnikaj to nic nie tłumaczy syn ma 13lat. kobiety w moim wieku końcówki ucinaja.

Gość pscolka1992
Nie no ja nie jestem na tyle wyrafinowana aby od tak wskoczyć komuś do łóżka gadać to sobię mogę i gadam od paru lat to są te moje fantazje jednak nie wykluczam,ze chciałabym się właśnie jeszcze zabawić . Moj facet jest dobry, ale uczucie już między nami powoli gaśnie. Może dlatego mam teraz takie fantazje erotyczne . A Ty zdradzasz już hm notorycznie tzn,ze od pierwszej zdrady już było kilka innych ? z tym samym facetem ?

Gość pscolka1992
Czyli miałaś tyle samo lat co ja jak urodziłaś :)

Gość LaKarra
Powodzenia na prawku. I bzyknij tego instruktora. Bo kto powiedział że to my kobiety jesteśmy bzykane??? Czas najwyższy to zmienić!!! To my kobiety bzykamy facetów. My prowokujemy i my wybieramy towar. Pozdrawiam. Dbaj o siebie. Wszystko jest możliwe i wszystko jest w zasięgu ręki. Tylko z głową.

Gość LaKarra
Miałam 18 lat. Świat mi sie zawalił.

Gość pscolka1992
oj niee o nim tylko fantazje :)) Dobranoc

Gość LaKarra
Przyjaciółki bawiły sie dalej ale be zemnie byłam wściekła i nienawidziłam sytuacji która mnie spotkała, własnej głupoty. Teraz kocham syna nade wszystko i jestem z ojcem mego dziecka, choć nie było łatwo. Wiem że coś osiągnęłam w życiu, choć rodzina spaliła mnie na starcie kiedy zaszłam w ciąże.

Gość pscolka1992
Ja znowu się cieszyłam, ale czasem dopada mnie taka chandra,że jestem uwiązana , bo gdyby nie dziecko szalałaby dalej i facetów miałabym na pęczki, a tak to gram grzeczną, ułożoną kompletnie wbrew sobie..

Gość pscolka1992
Co do koleżanek ja wychodzę i nadal się swietnie bawię. Moje przyjaciółki powyjeżdżały za granice moje najlepsze razem z facetami w jedno miasto, a ja wyprowadzialm sie z mojego miasta 200km dalej od domu i jestem kompletnie sama. Caly czas mam nadzieje,ze jednak rowniez wyjade za granice, ale moj facet nie chce, aj nie wyjade,bo dziecko i to jest wlasie ten moment kiedy zaluje .

Gość LaKarra
Nie żałuj, bo to Cie przygnębia. Tak ma być(na razie) maleństwo wyrośnie a potem hulaj dusza, piekła mało. Wytrzymaj, dla każdego kiedyś zaświeci słońce. Zobaczysz,nie jesteś sama na świecie,ja wiele przeżyłam,dobre i te złe chwile. Ale kiedy maleństo wyrośnie a ty będziesz mamą która przypomina jego siostre a nie matke? To dopiero frajda.

Gość gość
zmieńmy optykę,mam 43 l i mogę opowiedzieć wiele historii dobrych i tych złych...jesteście sfokusowane na jakiejś dziwnej prawdzie ,że same ,że facet trzyminutowiec ,że to on ma dom a jej nie wypada czytać sms męża(radzę czasem zerknąć),że nuda sie przywlekła a to nie tak.

Gość gość
Jesli zdradzacie swoich partnerów lub marzycie o seksie z innym znaczy że ich nie kochacie , ale to wasza sprawa...

Gość LaKarra
Dobra dobra....gość!!! sama byś chciała troche odmiany!!! Bo nie wierze że jest Ci cudownie z jednym i tym samym?

Gość gość
Skad wiesz ze jestem dziewczyna ?A moze jestem Facetem który z przerazeniem czyta to i wyobraża sobie co jak jeden z wpisów w tym topiku pochodzi pochodzi od mojej żony lub dziewczyny ?

Gość LaKarra
To czyli jesteś chorym Facetem. Jeśli nim jesteś, bo wątpię?

Gość gość
Nie jestem facetem .

Gość gość
Ja i tak nie mam mozliwosci do zdrady bo i tak żaden nolrmalny by na mnie spojrzał . I tak nie mam takiej potrzeby ....dzieki temu mogę sie zgubic na duchowych walorach

Gość LaKarra
Tak też myślałam, Dawaj pisz co sie u Ciebie dzieje? Może coś zaradze?

Gość gość
Jestem z kims z desperacji... Zawsze miałam duzo kompleksów ... Ale ja nie potrafię czuć do kogoś pozadania nawet jakby był najprzustojniejszym mezczyzna na świecie , po prostu tym bardziej ze wiem ze nie mam u niego szans . U mnie jest tak ze pożadanie i fantazje z dana osoba pojawiaja sie jak widze ze dany facet nie czuje do mnie obrzydzenia jak inni ... Zawsze miałam ogromne problemy i z facetami i z kompleksami dokuczali mi sprawiali ze czułam sie gorsza od innych dziewczyn

Gość LaKarra
Weź wdech i wydech.... tylko głęboko!!!!!

Gość gość
Niby po co :)?

Gość LaKarra
Nie widze Cie. Jesteśmy anonimowe.

Gość LaKarra
Szczerość to podstawa.

Gość gość
Wiem że mnie nie widzisz...Ale cos nie powaznie sie odnosisz do moich postów :)?