Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chcę żyć w państwie komunistycznym

Polecane posty

Gość gość

Bo takie państwo co się mną nie zajmuje, nawet nie da mi pracy to po co mi? Mogłoby go nie być :/

Gość gość
przeciez zyjemy w socjalizmie dalej

Gość gość
spadaj k***inisto :/ nie żyjemy w socjalizmie, a jeśli do Ciebie nie dociera znaczenie słów to chcę żeby było tak jak w PRLu, najlepiej we wczesnym PRLu

Gość gość
Widać, że propaganda "cichociemnych", niektórym mózg już wyprała. Kto wierzy w socjalizm to ma zrobioną z mózgu sieczkę. Raczej nasz kraj zmierza w stronę kapitalizmu i jest już bardzo blisko osiągnięcia tego.

Gość gość
Jest w naszym kraju kapitalizm, obrzydliwy, zbrodniczy system, którego mam już dość

Gość gość
No tak za kumuny napewno było wspaniale :O tylko ciekawe dlaczego tylu ludzi ja wtedy znienawidziło? Wtedy było dobrze tylko tym ,ktorzy należeli do partii i mieli jakieś układu,a reszta musiała stac godzinami w kolejkach po podstawowe rzeczy , reszta była luksusem,ktorą ciężko było zdobyć... ja nie pamiętam tych czasów ,ale nie chciałabym wtedy żyć

Gość gość
ten kapitalizm to faktycznie zbrodniczy system, DŻUNGLA - żeby przetrwać musisz kogoś zeżreć, bo jak nie, zeżrą ciebie państwo nie tworzy miejsc pracy tylko wpuszcza na rynek inwestorów którzy mają tu tania siłę roboczą, ludki harują na umowe zlecenie, zarabiają 1200 zł i się cieszą że mają na bochenek chleba i czynsz i jeszcze cieszą się że Wałęsa nam wolność wywalczył :O masakra :( trzeba mieć znajomości, kraść jak Amber Gold żeby do czegoś dojśc, korupcja Gigantyczna ! trzeba się dzielić zyskiem jeśli coś masz, ja piertole, komuno wróć ! a rząd tylko podatki zdziera , podatki , zarobisz na kromke chcleba a podatek od tego o wiele większy , tyranie na limuzyny i wystawne życie polityków, a rozyepać ich w pisdu !

Gość gość
Kapitalizm ? U nas w Polsce ceny w supermarketach takie same jak w Niemczech, Danii, internet najdroższy u nas w Europie, połączenia telefoniczne najdroższe w Europie pytam się po co nam ta demokracja ? Niemiecki nauczyciel zarabia na polskie pieniądze miesięcznie 16 tysięcy i płaci za telefon 10 zł, ceny ma te same co u nas, może benzyna kilka groszy droższa ale jaki to ma wpływ ? cudowne czasy, taaaaaaa, wspaniałe umowy na etat nikt nie da

Gość gość
Jaka demokracja? :O Czy wy w ogóle wiecie co się dzieje? Zamieście wzmiankę na onecie o cichociemnych ( żydach), że in nie zgadzacie się z "ich cierpieniem" podczas holokaustu, albo coś podobnego... to komentarz jeśli w ogóle przejdzie to będzie cud, albo zostanie za chwilę usunięty z serwisu. Weźcie do własnej wiadomości, że jest CENZURA ! Jeśli napiszecie coś o Tusku i jego bandzie to przejdzie, ale jeśli napiszecie, że Tusk i ogólnie cały rząd to głównie żydzi i napiszecie nie daj boże o tajnym planie zagłady Polski (taki plan istnieje, tak samo jak istniał pakt Ribentrop-Mołotow, i ludzie wówczas o nim nie wiedzieli i ujawniono go dopiero po wojnie), przez cichociemnych, to komentarz nie przejdzie.

Gość gość
Poczytajcie o syndromie gotowanej żaby, daje do myślenia.