Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka365

CHCE NAWRZUCAĆ NA BYŁEGO

Polecane posty

Gość Kafeterianka365

Nie wiem czy powstał już podobny temat, więc założyłam nowy. Chcę nawrzucać na byłego anonimowo na forum. Po prostu to mi pomaga emocjonalnie(zerwał ze mną jakiś czas temu) Jeśli chcecie to dołączcie to tego topiku, chętnie poczytam o innych typkach. A więc... MÓJ BYŁY to: - wredna, fałszywie ugrzeczniona gnida. -pesymista, który nie posiada planu na siebie i swoje życie, bez ambicji i wykształcenia -chłodnia emocjonalna, niezdolny do głębszych uczuć. -przesadnie dbający o siebie krypto-pedałek -maminsynek, któremu mamusia przygotowuje jedzonko i kanapeczki do pracy -kompletne beztalencie w łóżku z początkiem impotencji -totalne ZERO ! Uff ulżyło mi trochę. Teraz kasuję jego zdjęcia i numer telefonu usmiech.gif

Gość gość
no fajnie fajnie, ale kim ty musisz byc skoro bylas z takim kolesiem i to on z toba zerwal :D

Gość Kafeterianka365
Dochodzę do wniosku , że jestem typem kobiety , która przyciąga tego rodzaju mężczyzn. Z natury jestem spokojna, miła,tolerancyjna, nie narzucam się, nie mam napadów zazdrości.Okazuje się jednak ,że przez te cechy jestem wykorzystywana, ale koniec z tym!

Gość Kafeterianka365
Acha, dodam jeszcze ,że nie jestem ideałem , ale kto nim jest ? Robiąc rachunek sumienia nie zrobiłam mojemu byłemu nic złego. Wspierałam go, wysłuchiwałam, nie ograniczałam spotkań z jego kolegami. Przedstawiłam go znajomym, rodzicom. Traktowałam normalnie. Nie docecnił tego niestety.

Gość vccxvcxv
autorko a połykasz sperme ? Jesteś dobra w łózku ?

Gość Kafeterianka365
haha co za pytanie. Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to nie narzekał. Nie byłam oziębła itp.

Gość gość
dolacze sie ,a moj prawie juz byly bo go zmywam delikatnie bo przejrzalam na oczy; --ROBI BLEDY ORTY W SMS typu ,,stobom,dobrywieczur,ktury,itd ,, --NIE POTRAFI NAWET BZYKNAC STARY KAWALER MA 43lata!!!! --glupi albo -udaje zakochanego , --smierdzi czasami potem!! --PUSCIL BAKA KOLO MNIE-FUJJ CAPIALO NA MAXA; --nie odpowiada logicznie na zadane pytania, bark z nim tematu do rozmowy,bo nie ma nic nigdy do powiedzenia; --tajemnice z byle goowna robi, --jest facet bez jaj mimo ze ma je w gaciach :-P --SZKODA CZASU NA TAKIEGO DOOPKA; TERAZ WIEM DLACZEGO JEST STARY KAWALER!!!

Gość Kafeterianka365
Gość - bardzo dobrze, niech spada stary kawaler, szkoda czasu na niego tak jak na mojego eks :) Myślę, że mogliby zostać kolegami - mają coś wspólnego (bycie doopkiem ).