Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

kompletnie nie wiem co kupic pod choinke dla 3 latka co jest teraz na topie

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

to mój chrześniak i nie mam zielonego pojęcia..i coś dla jego brata 7 lat..ogólnie dziec**praktycznie wszystko maja, ale jakiś prezent muszę zrobić

Gość gość
Zależy co dziecko lubi.Podpytaj mamy. Mój 6 latek i jego koledzy szaleją za lego hero factory.

Gość gość
teraz na topie są Śmieciaki, jak lubią piłkę nożną to może strój piłkarski ulubionego zawodnika Lego zawsze jest ok.

Gość gość
jeśli ma np. pełno zabawek to może jakieś ubranie ? jakąś fajną ciepłą bluzę?

Gość gość
o lego to faktycznie zawsze jest na czasie, teraz tyle tego jest, różne kolekcje, różne przedziały cenowe

Gość taka sobie żoneczka
dzieci wszystko maja, pytałam mamy ona nie wie.. też myślałam o ubraniu ale z tego chyba dziecko średnio się cieszy..strój piłkarski super pomysł;) albo piłka a co z 3 latkiem? lego to chyba za mały

Gość taka sobie żoneczka
http ://allegro.pl/tablet-dotykowy-3d-nauka-i-zabawa-warszawa-911j-i3744894497.html a taki tablet?

Gość gość
na lego za maly a na tablet to nie????????????????????????????????????

Gość gość
ja dla wszystkich chlopcow czy to rodzinnych czy kolegow corki ze szkoly zawsze kupuje lego-tylko dostosowuje przedzial wiekowy, nie bardzo sie orientuje co teraz jest na ''czasie'' a lego sama jak bylam mala bardzo lubilam

Gość gość
lego duplo-dla malych

Gość matka chrzestna 1212
Dla 3 latka świetne są lego, albo jakieś autka różne, myślę że jak pójdzieszdo sklepu i powiesz że potrzebujesz coś dla 3 latka to napewno coś fajnego wybierzesz ja zawsze tak robie, czasami są to wyszukane zabawki o których istnieniu nie wiedziałam.Dla 6 latka popularne są auto kule z hotwheels fajna zabawka, mój bardzo się z niej cieszył.

Gość gość
Moja 3latka dostanie zagrode z lego, moj chrzesniak dostanie lego duplo ciuchcie

Gość matka chrzestna 1212
sorki dla 7 latka.:)

Mój 3-latek ma jutro urodziny, dostanie laptopa edukacyjnego, garaż taki ze zjeżdżalniami i kilkoma poziomami, i tory z kolejką (w przedszkolu namiętnie układa takie tory). Na święta będzie autobus-zabawka (ale to typowo dla niego, bo uwielbia autobusy), warsztat z narzędziami Bosch. 7-latkowi to jak nic Lego.

Gość Ja dla 3 i 6 latka mam
Dla 3 letniego chrzesniaka mam garaż ze zjeżdżalniami Wadera Pogotowie i Policję dwa za 120zł w Biedronce były :) ponad 4 metry trasy. Do tego kupiłam dziś Marcheweczkę zestaw edukacyjny do nauki czytania. Dla starszego kupiłam auto na radio i ciepły szlafrok oraz bluzę z jego ulubionym bohaterem :)

Aha właśnie, jak wyczaisz jakiego dziecko ma ulubionego bohatera to ubranie też ucieszy. Albo pościel. Mój da się pochlastać za Scooby-Doo. Babcia dogodziła i puściła mu kilka razy...

Gość ja nie daje nic
Ja nie kupuje NIC swojej, i w rodzinie dziec*****stale tez nic nie dostaną Moja nie zalsuzyla, a pozostale tez diably ,także zero

Gość gość
A może np,śmieciarka play-doh ? lub cos z wlasnie play-doh -moja 3latka to uwielbia . Ja kupilam dla 7latka ,a lbo klocki wader? np.garaz , albo vroom garage? :) Jest tyyyyyyle pomysłów