Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj ginekolog mnie zdolowal i stracilam szanse

Polecane posty

Gość gość
Prolaktyna i estrogen??? Cena? Aha.i czy.jak bede.wkladala luteine.dopochw.to mam.nie wspolzyc?? Czy np rozegram tp tak ze.najpier w sex potem luteina na.noc?? Nic sie.nie stanie.jesli sie zmiesza luteina ze sperma?

Gość spokoooo
Powtarzam dobry ginekolog i zleci co trzeba, nie będziesz musiała się głowić :), bo to się idzie do dobrego lekarza żeby się nie trzeba było leczyć samej, powodzenia!!! :) Tak chłodnym okiem patrząc, to rok to nie jest długo, wiesz bywają też czasowe spadki płodności, ale jako kobieta rozumiem, że cię to stresuje, bo rok, to też nie jest takie nic.

Gość gość
Progesteron.po bm owulacji ale.jak.to u.mnie bedzie skoro.owu nie.ma

Gość gość
A i jeszcze.kazal.srodki.na.przecYszcEnie colon c brac

Gość spokoooo
skąd ty piszesz, ciężko się to czyta, robisz wrażenie ostrej panikary...

Gość gość
Czyli zrobie tak ze.zadzwonie do.lepszego ginekologa tam gdzie sie zapisalam i powiem ze chce z badaniami przyjsc jakie zrobić

napisala ci dziewczyna co i kiedy robic- o cene sie zapytaj w swoim labolatorium i wybierz sie do innego gina z wynikami niech cie dalej prowadzi

Gość gość
ok tak zrobie... zadzwonie do dwoch ginekologow jutro i sie zapisze (do tych lepszych w naszym miescie) od razu gdy bede sie zapisywala to zapytam przez telefon co proponuje jakie badania i w jakim dniu cyklu robic zapisze na kartke pojde do laboratorium w moim miescie i bede robila te badania.... pozniej z badaniami pojde juz do ginekologa na wizyte i zobaczy wyniki i zadecyduje co dalej, tą luteine kupie i bede ją brala razem z castagnusem i wiesiolkiem do wizyty u ginekologaa nie jestem panikara, ale sie z męzem zastanawiamy dlaczego jedno dziecko mamy zdrowe, bez zadnych powiklan , nawet tydzien po terminie urodzone i bez zadnych lekow na podtrzymanie itp,zero poronien itp, wiec sie zastanawiamy dlaczego drugie dziecko cięzko "zrobic".... hmmm psychicznie tez nie nastawiamy sie na sex tylko by począc dziecko! poprostu sie dziwimy , myslelismy ze jak ludzie juz jedno dziecko poczeli to i drugie nie ciezko, a widac ze jednak cięzko... myslelismy ze invitro i inne cuda to robia ludzie calkowicie bezplodni np. z oslabionym nasieniem, z jakimis powaznymi wadami it.d

Gość gość
jeszcze napisze co robie: -mierze temperature juz 3 miesiace w pochwie o 6,30 rano tym samym termometrem i robie wykres na kartce -sex codziennie lub co drugi dzien by nie przegapic owulacji bo mam nieregul cykl, -po sexie leze z nogami do gory lub poporstu prosto i tak zasypiam nie myje sie po sexie nie ide do wc.... -brak nadzerki, brak grzybicy brak zapalenia

maz tez moze sie przebadac- bedziesz wtedy miala pelny komplet badan

Gość gość
sluchajcie pogrzebalam na necie i wyczytralam ze luteina pomaga /f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2943358&start=60

Gość gość
ale mąz tez ma zrobic te same hormony co ja czy inne? on chyba testosteron czy cos jeszcze?? ja zrobie estriadol fsh i progesteron narazie i te tarczycowe hormony

Gość gość
żaden sensowy lekarz nie powie ci co masz robić przez tel.skoro cię nigdy nawet na oczy nie widział...spokojnie kobieto, umów się na wizytę i wszystkiego się dobrze :)

Gość gość
Jak robisz fsh to zrób też lf. Samo badanie fsh nie ma sensu.

Gość gość
jest to lekarz u.ktorego kiedys chodzilqm prywatnie Wiec mnie zna karte tan mam tez

Gość gość
A jesli badania hormonalne wyjda ok?? Co wtedy?? A to jest mozli e ze maz ma wadliwe plemniki skoro ma dziwcko?? A.moze brak sluzu.plodnego jest przyczyna?? Bo to ze sex codsi nnie to dobre?

Gość gość
wyglada badanie nasienia czy.moze.je w domu robic zaniesc do labotratoium? Maz mowi ze to chyba idzie się do jakiegos pokoju i tam sobie bbn musi rączka sam robix by sie spuścić do pojemnika?

Gość gość
A jeszcze ginekolog nie uzywal rekawiczek do badania.szok

Gość gość
Nasienie może ulec pogorszeniu.

Gość gość
tak jak ktoś napisał że ma się dziecko jedne to nie znaczy że drugie się da hp siup z badań zrób te co mówiły dziewczyny,a mąż niech zrobi badanie nasienia!!!!