Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Jejku tak się cieszę :) ponad rok starania takie kombinacje i się udało jestem w ciąży, ciągle nie wierze bo normalnie okresu dostałam, test był negatywny wczoraj byłam u ginekologa, niby 14dnia cyklu ku mojemu zdziwieniu stwierdził 6 tygodniową ciąże

Gość kotek 1985
ale co miałaś normalnie okres i byłaś już w ciąży

Gość kotek 1985
a codziennie się staraliście

Gość Oliwiiaa
To było z tego co widzę twoje marzenie. A cuda sie zdarzają i to bardzo czesto. Kazda kobieta a własciwie jej organizm jest indywidualny i nie ogarniesz organizmu człowieka :P :) więc nie myśl jak to możliwe, tylko ciesz się :) :) i dbaj o siebie.

Gość gość
Jak widać to wcale nie był okres.

Gość gość
Wszystko było w porządku, badania hormonalne wszystko ok i tyle zeszło :( ale dobrze, że się udało :) Codziennie to cały rok na pewno nie,czasem codziennie czasem co dwa dni max co 3 dni :P Z tego wychodzi, że nie był to okres ale nie był on taki skąpy jak plamienie 1 dnia był nawet bardzo obfity więc zdziwienie było u ginekologa

Gość kotek 1985
a za nim dostałaś okres no niby nie okres ale jak by nie było to czerwono było to miałaś jakieś objawy pobolewania proszę jak byś mogła opisać

Gość gość
O widzę kotek 1985 To ta infantylna glupiutka dziewucha z tematu staraczek listopad Ta co nie używa słowa sex tylko przytulanki i co drugi wyraz hihi AZ żal ze ty 30 lat masz prawie

Gość gość
To było jeden dzień plamienia, drugi dzień nic,trzeci się polało, czwarty też i koniec a przy tym normalny ból jak przy okresie, teraz ten ból jest inny jajniki klują, jeden bardziej od kilku dni i myślałam, że to na owulacje.

Gość kotek 1985
do gość z 12:35- infantylna to jesteś ty ja cię nie obrażam więc odczep się a po drugie jak ci się coś nie podoba to wypad a po trzecie przytulanki to wiele dziewczyn tak pisze a po czwarte to jest moja indywidualna sprawa co i w jaki sposób piszę więc odwal się co nie masz odwagi napisać pod normalnym nikiem tylko ukrywasz się jako gość buraczana z ciebie i to konkretna

Gość kotek 1985
i jeszcze jedno dziewucha to z ciebie