Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość same znaki zapytania

jak sprawdzic czy on ma zone

Polecane posty

witajcie dziewczyny.mieszkam od wielu lat za granica,poznalam tutaj Polaka.przyjechal do pracy,jest tu dopiero od 3 miesiecy.dobrze wiem,ze niestety wielu mezczyzn prowadzi podwojne zycie,pracuja za granica nawet kilka lat a w Polsce zona i dzieci.jak sprawdzic czy on ma zone?bo tak na slowo to nie wierze,same rozumiecie dlaczego.

Gość gość
powiedz że chcesz z nim dziecko.

za wczesnie na takie teksty,odniose efekt przeciwny od zamierzonego.

Gość gość
a jak niby sprawdzisz,skoro oboje jestescie poki co z dala od Pl.Czeste telef do Pl,smsy-zawsze moze powiedziec,ze to rodzina,chociaz ja bym sie zastanowila:p

bo ja nie chce sie dowiedziec po 5 latach,ze on ma zone blizniaki:Pznam takie historie,niektorzy sa mistarzami kamuflazu:O

Gość gość
oczywiscie,ze faceci to urodzeni bajkopisarze,wiec zostaje czujnosc****odpatrzenie czestotliwosci jego korespondencji z Pl i odwrotnie,innego wyjscia nie widze.CHyba,ze znasz jego znajomych,moze drobna insynuacja,ze cos tam wiesz...czasem to dziala:)

Może powinnaś dyskretnie wypytać go gdzie mieszka lub kiedy będziecie sami sprawdzić w dowodzie dyskretnie gdzie mieszak i np napisać list pod jego Adres. Może też powinnaś też dyskretnie sprawdzić jego telefon. Może to nie za kulturalnie wygląda ale weź pod uwagę to że jeśli rzeczywiście facet gra na dwa fronty to i Ty i być może jego żona czy partnerka będziecie z czasem cierpieć.

A od czego macie fejsbuki, nasze klasy i inne serwisy społecznościowe? Tam przecież jest wszystko:)

Gość gość
jarek-napisac list pod adres:D:D,przestan:D Niekoniecznie musi miec fb,nk,twettera.Ja nie mam,nie posiadam i zyje:)

tak,Jarek,myslalam o tym.wiem,to bardzo brzydko ale mam inne wyjscie?jego kolegow raczej nie znam ale rzadko kiedy trafi sie jakis porzadny i prawde powie.kumpel zawsze bedzie kryl kumpla.

Gość gość
Dowod koniecznie sprawdz i jesli nie masz mozliwosci to napisz list jesli masz pojedz i przekonaj sie na wlasne oczy. Wez pod uwage,ze on moze mieszkac,miec rodzine w innym miejscu. Badz czujna...

moze tez miec fikcyje konto,nie kazdy lubi podawac swoje nazwisko i twarz pokazywac.

Gość gość
na facebooku w informacjach o osobie

Może mieć fikcyjne, ale ile ludzi ma fikcyjne a ile prawdziwe? Poza tym to najłatwiejszy sposób i nie wzbudzający żadnych podejrzeń. Dodajesz do znajomych i już obczajasz wszystko!

Facet jeśli będzie miał w Polsce żonę czy dziewczynę z pewnością nie poda namiaru na jego Facebooka czy inne tego rodzaju portale. Będzie z pewnością dobrze się maskował.

Gość gość
przeciez teraz w nowych dowodach nie ma info o statusie zwiazku.Nie podaja,czy jestes zonaty i czy masz dzieci:D

"Facet jeśli będzie miał w Polsce żonę czy dziewczynę z pewnością nie poda namiaru na jego Facebooka czy inne tego rodzaju portale. Będzie z pewnością dobrze się maskował." Jest w tym trochę racji, ale chciałam wam powiedzieć, że bez problemu można znaleźć ogólnie dostępne serwisy, w których tylko podaje się imię i nazwisko a wyszukiwarka wertuje kilkanaście dostępnych serwisów społecznościowych w poszukiwaniu tych osób. Jeśli kiedykolwiek bawił się w takie rzeczy to ślad jest zawsze. Nie twierdzę jednak, że to jedyna możliwość.

a moze skopiowac jego numery z telefonu i podzwonic?tzn.z ukrytego nr i jak jakos mlody glos sie odezwie to spytac czy rozmawiam z zona?oczywiscie nie licze na to,ze on bedzie mial swoja zone jako zona wpisana,wiec musialabym wszystkich obdzwonic,nawet Tomkow i Stefanow:P

No to też jest jakieś rozwiązanie. Nie wiem czy przyniesie rezultat ale warto spróbować

pewnie myslicie,ze jakas paranoiczka jestem:Pale wole dmuchac na zimne.tak zrobie przy najblizszej okazji.