Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak szczerze az do bolu jak wygladaja wasze waginy pol roku po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Czy tragicznie? Dlaczego sciemniacie ze jest super albo lepiej niz przed porodem przeciez to niemozliwe. Piszcie prawde. Jestem w ciazy i nie chce potem sie dziwic ze wszystkie maja super sliczne cipeczki a ja jedna rozklapioche.

Gość gość
nie da sie tego opisac

Gość gość
Ja pieknosci swojej nie ogarniam :P

Gość gość
strasznie ' poprzecinana, poprzerastana, zamieszkaly w niej dwa krasnale i jeden ropuch....widzialam tez grzyba, hube drzewna i pajeczyne!!!!

Gość gość
moje wygląda identycznie jak przed-rodziłam 2 razy naturalnie ale: miałam małe dzieci (nawet nie 3 kg) nie pękłam, nie byłam szyta, nie byłam cięta-zero blizn już zaraz po porodzie z ciekawośc***od prysznicem oglądałam i oprócz opuchnięcia które utrzymywało się pare dni wyglądało wszystko jak przed ciążą co do doznań to ćwiczyłam mięśnie kegla i nie narzekam na brak doznań :)

Gość gość
C**a się zmienia po porodzie?

Gość gość
a ja podziwiam wszystkie kobiety ktore potrafia zobaczyc swoje pochwe! Pod prysznicem czy jakkolwiek inaczej..... po prostu patrza sobie, fajnie..ogladacie tez swoje watroby i pluca?

Gość gość
A dlaczego od razu zakladasz, ze ktos sciemnia? Strasznie to wkurzajace. U mnie bylo tylko malutkie naciecie bo masowalam krocze przed porodem. I dzieki temu ono bylo elastyczne i wrocilo do normalnego stanu, wiec wyobraz sobie, ze jedyna zmiana jaka jest widoczna to malenka blizna, ktorej maz musial szukac, zeby uwierzyc, ze jest. Ale przez pierwsze 3 miesiace wejscie do pochwy bylo nieco wieksze i tak samo cewka moczowa (troche wieksza po cewniku). Po 3 miesiacach to wrocilo do normy. Polecam masaz krocza i cwiczenie miesni kegla! Zacznij juz dzis!

Gość gość
jest luźniejsza, nie ma co się oszukiwać, ale seks sprawia nadal przyjemność, nawet lepiej bo zazwyczaj nie boli jak wchodzi :D a przed bywało różnie

Gość gość
no co wy przecież na kafe wszyscy wiedzą że jedyna słuszna odpowiedź na takie pytanie brzmi -wiadro, dziura jak po wybuchu bomby a biedny mąż nie ma żadnej satysfakcji z seksu. Każda inna odpowiedź to kłamstwo no chyba że się miało cesarkę.

Gość gość
ja już tyle razy rodziłam że teraz to już nie czuję jak mi wsadza :(

Gość gość
Minimalnie luźniej, ale dobra pozycja i jest super. Czasem boli mnie blizna po nacięciu jak za bardzo poszalejemy. Z wyglądu nie widać róznicy.

Gość Mgda22
Jestem 2 miesiące po porodzie, przed porodem byłam bardzo ciągną, bywało ze seks sprawiał bol. Urodziłam siłami natury choć mało brakowało do cesarki, ponieważ położna stwierdziła ze jest za wąsko. Na szczęście dzieciatko urodziło sie miesiąc przed terminem i było malutkie, mimo to byłam dwa razy nacinana i niestety peklam dodatkowo. Szwow było dużo, po 6 tyg odwazylam sie na współżycie i było całkiem przyjemnie, nie słuchaj wrednych komentarzy ze pochwa wyglada jak wiadro itd zostałam bardzo ciasno zszyta przy wejściu przez to trochę boli ale dzięki temu blizny nie widać, a w środku nie wiele sie zmieniło, mięśnie luzniejsze a na to tylko ćwiczenia kegla:)

Gość gość
jeśli pytasz o wygląd zewnętrzny to ja nie widzę żadnej różnicy a miałam poród kleszczowy - jedyne co widać to oczywiście blizna po nacięciu ale też bez przesady jak Cię nie zszywa partacz i dbasz o krocze po porodzie to nie ma problemu jest jasna wąska i ledwo widoczna. Jak czytam o tym że po porodzie jest tam nie wiadomo co to śmiech mnie ogarnia czasem mam wrażenie że piszą to kobiety które poród to może przeżyły ale jedynie jako widz oglądając w internecie.