Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam powążny problem zakochałem się w pewnej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i zakochałem się w prostytutce. Nigdy nie miałem dziewczyny, więc któregoś dnia wybrałem się do prostytutki, bo bardzo pragnąłęm zaznać w końcu seksu. Laska była taka w miarę, ale bez rewelacji, więc odwiedziłem jeszcze jakiś czas później dwie inne dziewczyny i trafiłem na nią. Śliczna, drobniutka, młodziutka brunetka. Miła, sympatyczna, inteligenta, za każdym razem gdy do niej przychodzę, mogę z nią na luzie pogadać i pośmiać się. Cudowna. Zakochałem się w niej i nie wiem co dalej mam z tym zrobić. Przecież nie powiem jej tego prosto w oczy. Strasznie jest mi też smutno, że taka fajna dziewczyna, pracuje w taki sposób. Chciałbym, żeby z tym skończyła, chciałbym ją mieć tylko dla siebie.

Gość gość
Dorośnij dziecko.

Gość gość
kto normalny zakochuje się w dzifce??????chyba że chce zostać alfonsem :D

Gość gość
daj sobie spokoj takiej dziwce jeden chlopak nie wystarczy, pewnie leci tez na kase a ty jej mozesz tego nie dac. i taka osoba sie nie zmieni a w przyszlosci bys jej wypominal ze byla prostytutka i nigdy nie bedziesz mial pewnosci czy cie nie zdradza

Gość Whores Glory
Normalne jest to ,wiadomo że czym lepiej poznało się panie przebywające na kafe tym większego szacunku nabiera człowiek do prostytutek . :)

Gość gość
"Whores Glory" mądry tekst.