Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marczeska

jak szybko pomagają w zwiększeniu

Polecane posty

Gość marczeska

witam po jakim czasie od brania tabletek antykoncepcyjnych zaczęły wam "rosnąć" piersi? i jak szybko rosły? :)

Gość gość
piersi nei rosną tylko obrzmiewają i ten efekt ustępuje w drugim cyklu brania tabletek niektóre tabletki u niektórych kobiet w ogóle nei powodują takich "zaburzeń hormonalnych" i zatrzymywania wody

Gość marczeska
aha a jezeli powiem lekarzowi, że zalezy mi na takich tabletkach z hormonami powodującymi powiększenie piersi, to czy mi jakieś specjalne przepisze? czyli, że w pierwszym miesiącu brania tabletek piersi nabrzmiewają? wiem, że nie rosną, dlatego w cudzysło to wzięłam :)

Gość gość
celowo chcesz brać niedobrane tabletki które powodują skutki uboczne: zaburzenia hormonalne ? brawo, dla większych, bolących cycków przez miesiąc wolisz brać tabsy po których będziesz miała zaburzenia hormonalne, torbiele lub zaburzenia owulacji rewelacja, twoja inteligencja mnie poraża

Gość gość
do wielu skutków ubocznych dopisz sobie jeszcze łysienie wiele dziewczyn po źle dobranych tabletkach traci włosy po ich odstawieniu (lub już w trakcie ich brania) czasami nawet po zaprzestaniu brania tabletek nie można powstrzymać łysienia zapraszam na temat łysienie

Gość marczeska
chodZiło mi o dobrane tabletki, ale które mogą powodować nabrzmienie piersi, takie 2w1

Gość gość
nie zawsze tabletki antykoncepcyjne zwiększają piersi, jeśli chcesz je naturalnie powiększyć to możesz przeczytać jak to zrobić na blogu eaktywni.pl