Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w Polsce nie ma fajnych słodyczy jak na zachodzie lub w USA

Polecane posty

Gość gość
"Gdzie czekolady Cadburry? Gdzie Prince Polo Jabłkowe? Gdzie Gwiazdki Milky Way??? Gdzie bekonowe Laysy, chipsy Chio? ITD...." --- Dokładnie. Albo chipsy Pringels? TE WSZYSTKIE PRODUKTY ZA ZACHODNIĄ GRANICĄ SĄ, A U NAS JUŻ NIE. Czasami tylko w drogich delikatesach małe ilości za 3x droższą cene niż w niemczech .. :/

Gość gość
Ja jestem juz 10lat w Ch. Tutaj mam pod dostatkiem czekolady i najlepszych slodyczy, ale tak naprawde jemje bardzo rzadko bo dbam o linie.Rzeczywiscie dawniej slodycze polskie byly bardzo dobre, uwielbilam czekoladki z mietowym nadzieniem i batony Jacek.Teraz jak jestem w PL to nigdy nie kupuje slodyczy bo bardzo sie pogorszyly jakosciowo, rzeczywiscie jak tutaj ktos stwierdzil paskudne.

Gość gość
Oj tak .. Są obrzydliwe :( Też uwielbiam czekoladk iz miętowym nadzieniem takie jak Nestle After Eight ... TYLKO U NAS W PL KOSZTUJĄ ONE NAWET KOŁO 15-20 zł a w Niemczech w Lidlu kupowałem za 1,99 euro. ...

Gość gość
zgadzam sie ze slodycze i wszystkie z reszta produkty w PL bardzo podupadly na jakosci

Gość gość
heellloooo

Gość gość
a moze dla odmiany napiszcie o ulubionych slodyczach,moje to:kinder bueno,kinder czekolada,milka caramel,czekolady aero i mieszanka krakowska

Gość Dywanem w morde
Gdzie sa do k***y nendzy gwiazdki milki?!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość gość
milki way? te Gwiazdki bywają w ALMIE i TESCO. A ta kto na allegro z UK ;)

Gość gość
za to w NIEMCZECH SA BEZNADZIEJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oni nic nie umieja zrobic

Gość Dywanem w morde
Nie milki way tylki milki

Gość gość
Tutaj wszyscy narzekacie ze nie ma w Polsce słodyczy .. Wlasnie ze są, tylko w kółko kupujecie ten sam badziew ..Idzcie do sklepu ze slodyczami , w hipermarketach jest mały wybór.. Niektóre bombonierki mają wyborny smak ..

Gość gość
a milka 300gramowa jest po 6 zł co jakis czas na promocji

Gość gość
dużo fajnych słodyczy które są normalnie niedostępne w Polsce można kupić w sklepie internetowym www.aleslodycz.pl Szybka dostawa, zawsze jakiś gratis się dostanie :) polecam spróbować m&m's miętowe! pycha!:)

Gość rewerws
w Polsce są fajne słodycze , wystarczy wejśc do wyspecjalizowanego sklepu ze słodyczami i są tam słodycze których nie ma w USA

Gość gość
Wogole to wycofuja dobre produkty zastepujac je szajsem. Dam przyklad- wycofali dobrej jakosci kakao z wedla i wprowadzili jakis paskudny szajs decco moreno . Wedel importowal nasiona z ghany, deco moreno jest z azji i jest paskudne, 2 klasy w dol. Wedla juz nie kupisz bo wszedzie albo deco moreno albo szajs z biedronki o nazwie "cocoa". Takich zmian sa setki. Weszla taka szajsowata masowka na rynek ze rzygac sie chce

Gość gość
najlepsze słodycze ma Polska a raczej miała , odkąd rządzi PO mamy coraz mniej wszystkiego co dobre bo zastępuje się nam je syfem z zachodu i z chin , żremy góffno za to zachodni sąsiedzi wpieprzają nasze Polskie produkty i zachwycają się nimi

Gość gość
Popatrz jak ludzie na zachodzie wygladaja

Gość Ameryka to nie Polska
Nie porównujcie Polski do Usa jak już to całą Europę vs USA. Polska to ma 40 mln ludzi i jest biedna a USA ponad 300 mln i to nadal najbogatsza gospodarka świata. Kto ma pieniądze tego stać na rarytasy proste.

Gość Zdzisiek75
Są i pewnie nawet lepsze. Najlepszy producent słodyczy dla mnie to http://www.tago.com.pl/, mają przeróżne smakołyki, nie sądzę, że są gorsze od zachodnich :P

Gość gość
No co wy?? Ja nie mieszkam w Pl ale jak tylko przylatuje to zajada sie polskimi slodyczami i chipsami ;) Mi ich tutaj gdzie jestem bardzo brakuje :/Nie wiem czy to taki moj powrot do dziecinstwa czy jak :D ostatnio nawet oranzade sobie kupilam.

Gość gość
Aj tam wiadomo, ze slodycze sa nie zdrowe. Ja wlasnie zabieram sie za pieczenie ;)