Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak patologia wybiera brzydkie specyficzne imiona

Polecane posty

Gość gość
Jedna z patologicznych rodzin dala imie magda. Takie " normalne" a jednak....

Gość gość
A ja znam Łasicę która wyszła za mąż za Łownego :D Panią która pracuje w piekarni i nazywa się Kupis–Pajda, laryngologa Piotra Konosa i nauczycielkę matematyki Romanę Polak :p Czasem fajnie się ludziom układa.

Gość gość
A ja znam Balbine Gąskę. I Olivie Kiełbasińską :)

Gość gość
Dziś słyszałam imię Jola . Babka zeznała ze jej niania dziecko udusila Znaleziony w wózku Mariusz .... Patologiczne imiona Patologiczne sa tez Agnieszki , Małgorzaty , Katarzyny , Magdaleny, bo jest ich jak psów

Gość gość
pa to lo giczne pa to lo gia patol patosy patologiaaaaa co to za trudne wyrazy? pato pato pato srato, patol, patyk, badyl. PA TO LO GIA

Gość gość
Delfina chodzila kiedys ze mna do szkoly sredniej, imie malo trafione bo dziewczyna byla przerazliwie otyla i mowili na nia walen

Gość gość
Kiedyś była Kornelia Ogorkowna :D hehehhhhhhhhheeeeee

Gość gość
autorko PATOLOGIA to nie brak wykształcenia!!!!!!!!! Kim Ty jesteś??? Profesor też może być patologią!! Ileż można wałkować to imię NIKOLA???

Gość gość
Patologiczna rodzina, bo o to chodz??? Alkoholizm, rozwody, molestowanie i inne dysfunkcje, TAK??? Co maja wspólnego z wyborem imienia da dziecka? To temat, który tu powraca jak bumerang.

Gość gość
ok, wiec niewykształceni ORAZ patologia

Gość siusiumajcia
Nk i czego tu co dowodzi? Rozumiem,ze niby alicja ladne klasyczne i srata tata. Tylko ze jakos sie robi pomalu jak kolejna zuzia i juleczka - jest tego jak psow. I mnie sie to imie osobiscie nie podoba,a wyksztalcenie wyzsze mam. Nikola - no tez mi sie nie podoba,a za to dawid i sara podobaja mi sie bardzo. Chcialas sie czepic,a chyba nie bylo czego

Gość gość
Czyli wyksztalceni i patologia,to lepiej niz niewyksztalceni i patologia? Oj,bozia rozumu nie dala !

Gość gość
niekończąca się opowieść

Gość gość
od kiedy w akcie urodzenia wpisuje się wykształcenie ? Skąd takie informacje. Mi żadne imię się nie kojarzy z patologią bo niby czemu? Znam małego Jasia (mój sąsiad)którego matka chleje pod sklepem z menelami czy od razu każdy Jaś ma patologiczną matkę. Masakra co za ograniczenie.

Gość gość
Fox to kafeteria. Nieznudzone I niestrudzone zakompleksione basie na bezrobotnym ktorym tesciowa wybrala imie dla corki bo same nie umialy probuje nam teraz udowodnic, ze one sa gora. Oczywiscie imie basia przypadkowo zastosowane.

Gość gość
Coś w tym jest choć nie jest to jakąś regułą. Powiedziałabym raczej, że osoby z niską samooceną, niedowartościowane, nowobogaccy wybierają właśnie takie "trendy" i "cool" imiona typu Alan, Brajan, Vanessa, Jessica (pisownia dowolna, wybaczcie). Natomiast na przeciwnym końcu są osoby "publiczne", ale nie tacy karierowicze, lecz faktycznie osoby mądre, wykształcone, aktorzy itp. i ci wybierają niemal archaiczne imiona np. Teodor, Nikodem, Kajetan. Oczywiście wyjątki są w każdej z grup, a to jest tylko moja ocena.

Gość gość
moje dzieci to: Janek i Bianka, proszę o charakterystykę mojej osoby:)

Gość gość
ja bym powiedziała, że jesteś nowoczesna klasa średnia :D a meble w mieszkaniu masz albo na biało albo wenge hehe to taki żarcik oczywiście ;)

Gość gość
a ja mam syna Bartłomieja, jakie mam wyksztalcenie i kolor scian w sypialni? :P

Gość motyliczkaliczka
Dawid i Sara - to nie patologia tylko Żydzi ;)

Gość gość
ani białe ani wenge:(

Gość gość
cóż, nie trafiłam z kolorem :D A mama Bartłomieja kolor ścian w sypialni hm... może zielony ;)

Gość gość
mamo Bartłomieja, będzie grzecznym synkiem ale p******ym facetem w związku ;) i wspomnisz moje słowa!! A co do tematu- znam mega bogatych ludzi, poważana para w mieście, którzy nazwali córkę Afrodyta. I nie należy do najpiękniejszych. Także... te teorie... Słabe są trochę.

Gość gość
dzieki temu forum dowiedzialam sie ze imie nikola jest patologiczne, wczesniej tego nie wiedzialam... moze nie warto szerzyc stereotypow, bo mozna kogos tym po prostu urazic? byla moda na nikole, amelki, julie itd ale po co taki hejt? tak samo jak 50 lat temu byly krysie basie i marysie, zawsze jest jakas moda, ale bez przesady, imie jak imie, albo sie komus podoba albo nie, ale zeby od razu przypisywac jakies chamskie 'łatki'

Gość gość
no rzeczywiscie sciany mam prawie zielone, bo oliwkowe :D a syn jest dzieckiem niegrzecznym, wiec moze partnerem w zwiazku jednak bedzie dobrym :P

Gość Grzmihuj
Ja nazywam się Grzmih*j

Gość gość
Grzmih*ju klamiesz, nie ma takiego imienia, jak juz cos to Grzmich*j :P ja z tego förum dowiedzialam sie, ze patologią jest imie Andzelika- a znam dwie, bynajmniej nie z patologii

Gość gość
Moja córka ma na imię Jola, a wiec jestem patologia? Co za głupie spojrzenie na świat.... Co Wy macie w głowach? Każdy nazywa swoje dziecko jak chce... ;)

Gość gość
co to jest MOPRZ ?

Gość gość
chyba MOPS dla ludzi z wadą wymowy...