Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonakobieta

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

Gość zdradzonakobieta

Mój mąż zdradzał mnie z koleżanką z pracy. Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Byliśmy razem 4 lata, mamy synka 4 miesięcznego. Ta kobieta już kiedyś chciała mnie zniszczyć. Starsza ode mnie nawet od mojego męża. Mam 29 lat dbam o siebie jestem dietetykiem i prowadzę zajęcia fitness 4 razy w tygodniu.

Gość gość
A to choooj. Dno . Masz malutkie dziecko. A on zdradzil. Brak slow. Wspolczuje ci. Masz sile i mozliwosci zeby sie z nim rozwiezc? Ja bym na takiego patrzec nie mogla. Znienawidzilabym wiec zyc juz bym nie mogla w jego towarzystwie.

Gość gość
No i? co zamierzasz??

Gość zdradzonakobieta
Nigdy nie byłam zależna od niego. Mogę liczyć na rodziców. Do pracy chce wrócić za 2-3 miesiące. Na razie prowadzę tylko zumbe i areobik.

Gość gość
Sa kobiety ktore zdrada sie nie przejmuja. Przelkna byle facet obiecal ze juz bedzie grzeczny:-) ja do takich nie naleze, a Ty Autorko?

Gość zdradzonakobieta
Dostałam e-meila od samej kochanki. Sprawdzałam e-meila męża i było jasne napisane, że jeśli nie będzie z nią sypiał to powie mi, że był szybki numerek w pracy. To wszystko nie dochodzi do mnie.

Gość gość
Ja jestem z tych co by zdrady nie wybaczyły, on wie że Ty już wiesz o tym?? Ja bym odeszła....Ale każdy człowiek jest inny

Gość gość
szmatowata ta baba i wyrafinowana. a facet jak to facet, dał się uwieść, ale z tego co piszesz szybko się opamiętał. nie tłumaczę go, bo nie wiem sama czy po takim zdarzeniu zaufałabym znów... ale też nie wiem, czy taki wybryk wzbudziłby we mnie uczucia pozwalające odejść od kogoś kogo się kocha. trudna sprawa i trudna decyzja. masz ten komfort, że jesteś w stanie być niezależna. i jeszcze dziecko takie małe... faceci to jednak nie mają wyobraźni

Gość gość
Wynioslabym sie do rodzicow i przespala z murzynem. Potem powiedzialabym mu ze teraz to dopiero wiem co to seks:-)

Gość gość
chryste panie!!!! dlaczego z murzynem?!

Gość gość
Baba wstretna ale to nie ona C**przysiegala milosc wiernosc. Nie usprawiedliwiajcie mezczyzn ze tacy biedni bezwolni. A co pistolet mial przy skroni? Palant.

Gość gość
Bo biali mezczyzni maja kompleks malego fiuutka:-) a niech go boli jasna cholera:-) niech nabierze kompleksow baran jeden nie wydymany:-)

Gość gość
czemu Polki się na dzikich ślinią? a słowianie źli? śmierdzi C***olski siusiak? to już Ukrainiec fajny albo Rosjanin jest, Czech, Słowak, Chorwat, Bośniak, Macedonczyk, Litwin... ale dlaczego murzyn?!

Gość zdradzonakobieta
Nie wie jeszcze. Boli to jak cholera. Nie umiem sobie ztym poradzić. Dzisiaj będę miała, okazje porozmawiać z nim dopiero gdzieś ok 20. Walizki stoją w przedpokoju.

Gość Kaduceusz
Nawet jeśli mu wybaczysz to musisz go za to ukarać.

Gość gość
A co ma do tego to, że jesteś dietetykiem i prowadzisz zajęcia fitness bo nie rozumiem? Jakbyś była kasjerką w biedronce to by mógł cię zdradzić?

Gość gość
Zdrada nie lezy pewnie tylko po jego stronie- taka prawda. Idźcie na terapię. Uważam, ze małżeństwo powinno się naprawiać a nie od razu wyrzucać na śmietnik. To nie związek partnerski czy konkubinat tylko MAŁŻEŃSTWO! A wybaczyć da się wiele ;) Powodzenia!

Gość gość
jakaś gówniara po szkole wypisuej głupoty w wy sie podniecacie jakby było oczym .

Gość Kaduceusz
"Zdrada nie lezy pewnie tylko po jego stronie- taka prawda." To on podjął decyzję więc to jego wina.

Gość gość
Kaduceusz jakby w domu miał wszystko to by nie lazł szukać gdzie indziej. Przykro to pisać, ale tak jest.

Gość gość
I dobrze ze cie zdradzić wredna malpo po co mu sprawdzasz maile ?? Popieprzone małżeństwo gość zdradza a ta sprawdza i szuka problemu. Oboje jesteście dziwnie i miłości to ja nie widzę brak zaufania zdrady... Dajcie sobie spokój z takim zwiazkiem

Gość zdradzonakobieta
Moja wina ? Urodziłam nie dawno dziecko. Siedzę w domu, gotuje mu obiady, tano robię kanapki, dbam o nasze mieszkanie, o nasze dziecko. Męczę się. Nie chce robić za kure domową. Ja nam 29 lat, ta kobieta 37. Wspieram go.

Gość zdradzonakobieta
Nigdy nie sprawdziłam mu meili, telefonu. Ale dzisiaj kiedy dostałam tego meila musiałam to sprawdzić.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] zdradzonakobieta Moja wina ? Urodziłam nie dawno dziecko. Siedzę w domu, gotuje mu obiady, tano robię kanapki, dbam o nasze mieszkanie, o nasze dziecko. Męczę się. Nie chce robić za kure domową. Ja nam 29 lat, ta kobieta 37. Wspieram go. x a sex? No właśnie....facet kanapke zrobi sobie sam a loda niekoniecznie :/

Gość Kaduceusz
"Kaduceusz jakby w domu miał wszystko to by nie lazł szukać gdzie indziej." Nie rozumiesz sedna mojej wypowiedzi, to on podjął decyzję o zdradzie więc on jest winny, nie wybielaj go.

Gość gość
kaduceusz nie wybielam go, co nie zmienia faktu, ze autorka bez winy nie jest.

Gość zdradzonakobieta
Nigdy Ja jestem kobietą,a nie tylko jego żoną i matką jego dziecka. Nie chce być matką polką i nigdy nią nie będę.

Gość zdradzonakobieta
Sex był jak zawsze. Rodziłam przez cc. Szybko doszłam do siebie, nie karmiłam piersią, odzyskałam formę z przed ciąży.