Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonakobieta

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

Zadziwiające jest traktowanie faceta jak bezwolnej dechy. Loda, owszem, sam sobie nie zrobi - ale czy to jest powód do biegu w podskokach w ramiona innej babki? Czyli rozumiem, że jeśli pojawia się jakiś problem w małżeństwie to można gnać do wyra innemu/ innej - bo przecież wina jest wspólna? Popatrz, a ja naiwna myślałam, ze można próbować coś zmieniać, wspólnie naprawiać...

Gość Kaduceusz
Nie jest winna jego zdradzie.

Gość gość
no to może seks był kiepski- i tyle. Facet w 100% zaspokojony nie miałby siły nawet iść gdzie indziej ;)

Gość gość
Kadeceusz- jest ;) wina zawsze leży po obu stronach- niestety. Mnie jakby facet nie zaspokajał albo seks byłby kiepski to też posżłabym gdzie indziej szukac. W małżeństwie seks powinien być prawie najważniejszy! Jak ktoś nie zaspokaja drugiej osoby to może miał powołanie do zycia w celibacie a zmarnował komuś życie tylko.

Przecież Autorka pisze, ze było wszystko ok! A jeśli facetowi/ babce coś nie odpowiada to zawsze można próbować coś ulepszać, ale jeśli się o tym nie wie to jak to zrobić?! Zresztą proponuje rozciąć sobie pół brzucha, jak Autorka na cesarce, i zaraz wyprawiać fikołki w łóżku. Bożżżż przecież chyba czymś różnimy się od zwierząt?

Gość zdradzonakobieta
Przez pierwsze 3 tygodnie po narodzinach małego seks był dwa razy na tydzień , ale po prostu brakowało mi sił, mały płakał praktycznie cały czas miał nega kolki, ale teraz jest grzeczny i seks wrócił do normalności.

Gość gość
wiem co czujesz. ja jestem w ciąży, żeby było lepiej to on naciskał na dziecko teraz a nie ja, mam wrażenie że też puszcza się na boku, zbyt wiele już się wydarzyło i zbyt wiele widziałam, on zaprzysięga się że tylko ja jestem w jego życiu i od czasu kiedy jesteśmy razem nie było innych kobiet, ale moja intuicja mówi co innego. najgorsze jest to że go kocham najmocniej jak się da ale nie chcę żyć pod jednym dachem z facetem któremu już nie zaufam i nie chcę myśleć co dzień gdzie jest co robi i z kim jest, nie wiem co dalej zrobię, żal mi tylko dziecka które noszę w sobie.

Gość Kaduceusz
Wina leży po stronie faceta który zdradza, jak ma żonę która dopiero co rodziła i zdradził tak że ona się o tym dowiedziała to jest ostatni s******l.

Gość zdradzonakobieta
Wyżej to podszyw.

Gość gość
Zawsze gotowy na atak jadrowy... wiesz co szkoda mi ciebie.serio.na pewno zony nie masz i nie miales:)masz zaburzenia psychiczne widocznie to z tej samotności i brzydoty.nikt cie nie chce.ehh szkoda mi cie naprawdę:( może zapisz się do jakiejś poradni?

Gość gość
Zostałam zdradzona przez męża, kiedy byłam w ciązy. To było 28 lat temu, a wciąż pamiętam i boli.

Gość rzabufka
Zaraz zaraz, powoli. Wariatka napisala Ci, ze sie przespala z Twoim mezem. Ty sprawdzilas jego majle, w ktorych ona go szantazuje, ze jak nie bedzie z nia uprawial seksu to C***owie, ze sie z nia przespal. To przepraszam skad masz pewnosc, ze on z nia rzeczywiscie ma romans? Jakis inny dowod poza tym co ta druga do Ciebie wypisuje? Wierzysz jakiejs walnietej babie? I zamiast porozmawiac z mezem to go wywalasz z domu? A gdzie zaufanie w zwiazku? No chyba, ze ja czegos tu nie rozumiem?

Gość gość
W meilu do niego było wyraźnie napisane, że był szybki numerek w pracy. Porozmawiam z nim. To jest pewna.

Ja zrozumiałam, że Autorka sprawdziła mail męża i ta babka pisała do niego, nie do niej...

Gość zdradzonakobieta
napisała do mnie i ja dopiero wtedy sprawdziłam meila męża.

Gość Tralalalalalalalala
Najpierw zastanów się, czy go kochasz i chcesz z nim spędzić resztę życia. Jak tak - porozmawiaj o tym, co się stało, o tym, co czujesz. Jak nie - wypieprz jego rzeczy za drzwi i do widzenia. Życz sobie powodzenia z kimś innym, kto będzie Cię szanował. Jeżeli faktycznie jest tak, jak mówisz, że dbasz o siebe, jesteś ogarnięta i pracowita - z pewnością znajdziesz kogoś wartego siebie. Powodzenia :)

Gość lilkas
współczuje Ci. Myśle, ze na tą chwilę nie masz wyjścia, spakuj go wystaw walizki przed drzwi i nawet nie rozmawiaj z nim tak ze 2 dni. Po tym czasie mozecie się spotkać. Nawet jak jestes w stanie wymaczyć , to nie rób tego teraz, musi miec nauczkę. Niech się wykaże, stara, widzi co stracił. Bo spieprzył sobie właśnie życie, przy żonie i dziecku, niech cierpi drań.

Gość zdradzonakobieta
Kocham go, ale teraz mam tak mieszane uczucia. Chce przemyśleć wszystko.

Gość gość
Jesteś bardzo silna

Gość maciejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Piszę jako facet. Nie wdaję się w szczegóły przeczytałam tylko pierwszy post. I się zastanawiam co do tego ma to ze o siebie dbasz ze uprawiasz aerobik itp. Może po prostu masz pusto w głowie może wygląd to u ciebie podstawa. a mąż szuka czegoś innego. Może jesteś wredna, oziębła itp. Sorki ale nie mogłem się powstrzymać

Gość gość
pewnie jesteś zimna w łóżku jak posągi antyczne nie lubisz eksperymentować, a dietyk plus fitness nie oznacza, że jesteś atrakcyjna

Gość gość
I jaj

Gość gość
Mam nadzieję, że się opamiętałaś i nie wywalilaś męża z domu. Autorko nie dajsobie wmówić winy, bo ty absolutnie winna nie jesteś, że jakaś wytarzana szmata chce cię zniszczyć. Winę meża również powinnaś potraktować z przymrożeniem oka. Ta korfa pewnie mu w robocie coś dosypała do kawy albo herbaty i stąd ten szybki numerek. One tak robią. Kurfy działają na takich zasadach, ze upatrzy sobie faceta, najlepiej jak jest żonaty i dzieciaty. Za pomocą chemii doprowadzają do szybkiego numerku a potem szantażują i facet jest ugotowany, bo jak nie będzie jej dmuchał to ona zonę powiadomi. Najwidoczniej twój mąz nie chciał z nią więcej seksu uprawiać, dlatego wysłała maila do ciebie. Nie wyganiaj męża domu, bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest niewinny, tylko ostro popędź tą starą zdzirę. Pokaż, że się jej nie boisz i głowa do góry. :)

Gość zdradzonakobieta
Mieszkamy dalej razem, ale ja śpię w sypialni, a on w pokoju gościnnym. Przyznał się, pododdział, że to był jeden jedyny raz. Ale ja mu teraz nie ufam. To właśnie on nie lubi eksperymentów, to ja mam większe libido niż on. Wygląd nie jest dla mnie ważny. Upewniam sport i sportowy tryb życia.

Gość gość
i prawdopodobnie juz nigdy mu nie zaufasz...

Gość gość
spokojna twoja rozczochrana, autorka zaufa jeszcze mezowi. wystarczy, ze odpowiednio odwdzięczy się tej starej francy co do zdrady celowo doprowdzila :D

Gość gość
Mój też mnie zdradził w pracy .Ale jak się wydało od razu pracę zmienił nie ma szans by pracował z tamtą kobietą. Teraz na szczęście pracuje z samymi facetami.

Gość gość
a jak otkryje nowe sklonnosci ...? :D

Najgorsze co mozna zrobic to starac sie byc idealną żoną,matką i kochanką..piekna,pachnącą zawsze gotową na seks,idealną kuchta i sprzataczka ktorej nie dotyczą fochy i doły..facet swinia ale to tylko facet..mało który oprze sie koniecym sztuczkom..a gdy jest po alkoholu..prawie nigdy..ja na Twoim miejscu bylabym teraz bardziej jedzowata.

Gość każdy jest innyyy
ja nigdy bym nie wybaczyła nawet 1 razu BA!! nawet całowania się z inną kobietą z języczkiem NIGDY !! i co teraz już zawsze bedziesz się zastanawiała czy przypadkiem cię nie zdradza wyjdzie wieczorem z kumplami do sklepu gdziekolwiek... gdzie on jest ? moze mnie z jakąś zdradza ? po czasie w końcu siądzie c***sychika