Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem super nieśmiała Podbił dziś do mnie fajny chłopak a ja nie wiedziałam

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziałam jak się zachować :o Odburnkęłam coś tylko że śpiesze sie i musze iść i poszłam :( A on jest taki fajny, przystojny i w ogóle :( Podszedł do mnie pierwszy, przywitał się, powiedział że jestem fajna, że mu sie podobam i że chciałby mnie poznać Mnie tylko zamurowało, burak na twarzy, nogi miękkie, serce to mi waliło jak oszalałe, udało mi sie tylko wykrztusić parę słów i uciekłam :o Czemu ja muszę być taką d**ą wołową, straciłam szansę na fajnego chłopaka :o Teraz pewnie jeszcze o mnie myśli, że jestem jakąś wariatką :(

Gość SMB
E tam, myślę że jak zagadał to od razu się nie zniechęci. Tylko wszystko zależy od Ciebie , czy będzie się dało nawiązać bliższy kontakt czy będziesz tak zestresowana że mimo ukrytych chęci nie będziesz w stanie ich pokazać ;) także jeszcze nic straconego.. :p

Gość gość
SMB ale to jednak nieśmiała osoba, mówić można, gorzej zrobić Jak ona sie teraz speszyła i uciekła to tym bardziej nie wierzę ze będzie w stanie sama do niego podejść i zagadać, to juz będzie dla niej ekstremalnie trudne

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
ojeny 19 to może powinnaś iść do psychiatry ?

Gość gość
19? To prowo?

Gość gość
skąd się biorą takie wariatki. ?

Gość gość
a co w tym dziwnego że 19letnia dziewczyna jest nieśmiała? wy to zaraz prowo i prowo sam znam taką jedną co ma 25 lat! i siedzi w domu jak taka pisda, bo wszedzie sie boi pójść a wy zaraz że prowo myślicie ze co? ze tylko 5 letnie dzieci są nieśmiałe? ze niby się potem z tego wyrasta? owszem większość pewnie z tego wyrasta, ale nie wszyscy...

Gość gość
Jezu, co to za określenie "podbił"...? :/ Straszna wioska :(

Gość SMB
Nie chodzi o zagadanie do niego tylko o wykorzystanie sytuacji jeśli się drugi raz taka przytrafi a jest to całkiem możliwe bo jak ma ją na oku to nie zapomni jej od razu. No chyba że to zwykły podrywacz to nie będzie sobie zwracał głowy ;) dziewczyna się zastresowała i myśli że już ktoś ma ją za dziwadło lecz tak zapewne nie jest .

Gość gość
up :o

nie przejmuj się. Sama teraz do niego zagadaj i powiedz, że trochę Cię zaskoczył. :P

Gość gość
mnie ta cała ludzka nieśmiałość działa na nerwy jak mało co. nieśmiała, nieśmiały. to się kurna ośmielcie, bo tylko życie innym utrudniacie. czasem człowiek chce poznać kogoś fajnego, niekoniecznie zaraz partnera do związku, ot kolegę, koleżankę, a tu zonk. małomówne toto, skrępowane, gęby nie otworzy, o boziu, boziu. no jak 5letnie dziecko, naprawdę. pójdzie później toto gdzieś do pracy z klientem np. bo choć nie ta osobowość, to wiadomo, jak teraz jest, bierzesz co podleci, żeby się z czegoś utrzymać i mamy efekt. podchodzisz do sprzedawczyni fajki kupić, a ta patrzy na ciebie jak ciele (pewnie już się posrała, że człowiek na nią patrzy), ledwo wydusi cenę, burak na gębie, oczy w podłogę. o losie...

Gość skoro się ośmielił
to będzie druga szansa :-)

Gość Michał G
wystarczy ze uwierzysz w siebie, zapraszam tutaj f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5775678

Gość gość
michal o czy ty pierdzielisz? :o

Gość gość
Od razu "podbijał". Może z kolegami się założył, że poderwie takie nieśmiałe cielę :-P