Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23onaaaa

chelatacja ala kwasem alfa liponowym

Polecane posty

Gość gość
sam idz z foru i nie wpedzaj ludzi w nowe kłopoty.?Skoro nazywasza lekarzy konowałami to wielkiej wiedzy nie posiadasz.Dobrze ze Oivka uprzedziła o pochopnych skutkach zazywania.

Gość gość
poproszę o nr telefonu ! do lekarzyny który cie wyleczył z grzybicy, biegunki, tachykardii, nadcisnienia, niedocisnienia, cukrzycy, astmy, alergii, tylko na stałe, na trwałe. bez wiecznego łykania trujących tabletek. Nie masz takiego telefonu? O szkoda.

Gość gość
tel klinik sa ogólnodostępne jak poszukasz to znajdziesz

Gość gość
no widzę ze nie polecisz nikogo kto cie wyleczył, bo takiego nie masz.dobranoc

Gość gość
Olivka potwierdziła "skutecznosc" Dobranoc

Gość gość
No bo tak naprawde lekarze nie lecza tylko zaleczaja,to juz powszechnie wiadomo

Gość gość
Wszyscy jestesmy jednościa,nie tylko jakiś Gondzia z lekarzami ale tez nirki z lekarzami i inni

Gość gość
A dlaczego gondzio jest sodowy???

Gość gość
psychol jak nic!

Gość gość
Ortograficzna jest psycholem,mówisz,hmmm

Gość masłomaslane
Olivka a łykałaś coś na wątrobę w czasie brania tego ALA? Jakie miałaś wyniki badań wątroby aspad alat, przy takim silnym zatruciu metalami.

Gość gość
masło maslane nikt nic nie wie

Gość gość
ja wiem ale nie powiem

Gość gość
kula zgadula powie

Gość olivka niebieska
masłomaslane W czasie brania ALA nie brałam nic na wątrobę. Ani też nic nie pisze na ulotce, że należy cokolwiek stosować dodatkowego. Między innymi wg informacji z netu ALA miało zregenerować wątrobę. I faktycznie potwierdziło się w badaniach w aspacie i alacie ale po braniu ALA wzrosła fosfotaza alkaliczna i na usg woreczek żółciowy wyszedł bardzo powiększony. Fizyczne objawy miałam pobolewanie i kłucia po prawej strony pod żebrami szczególnie po zjedzeniu. Sądziłam, że to wątroba a to jednak były bóle od woreczka żółciowego. Grudzień 2012 W pracy w trakcie wdychania oparów z metalami ciężkimi (przed ALA): Alat - 107 (norma: 0-31) Aspat - 60 (norma: 0-32) Marzec 2013 Po narażeniu na metale ciężkie ale już bez codziennego kontaktu z nimi w pracy: Alat - 89 (norma: 0-31) Aspat - 56 (norma: 0-32) Czerwiec 2013 Morfologia w szpitalu po braniu ALA przez 1,5 miesiąca: Alat - 66 (norma: 0-40) Apat - 36 (norma: 0-40) Fosfotaza alkaliczna - 165 (norma: 35-104) Lipiec 2013 Z innego szpitala wyniki: Alat - 24 (norma: 0-31) Aspat - 17 (norma: 0-32) Fosfotaza alkaliczna - 107 (norma: 35-104) Także jak widać po wynikach krwi ładnie wątroba się zregenerowała ale ten woreczek żółciowy powiększony więc i fosfotaza alkaliczna tak się powiększyła. Niebawem zrobię badanie krwi i zobaczę co tam piszczy w trawie.

Gość olivka niebieska
do Gościa z 2013-12-05 22:32:10 Proszę: lek. med. Jadwiga Kempisty autorka książki "Leczenie żywieniem" kontakt w godzinach od 14 00 - 18 00 od poniedziałku do piątku tel: 784 18 66 18 info@leczeniezywieniem.pl Leczę się żywieniem od września. Efekty leczenia opisuję w topiku Olej rycynowy. Mój problem najbardziej utrudniający mi życie to totalna nadwrażliwość chemiczna po ALA i alergia na wszystko również na jedzenie. Od września od kiedy stosuję zalecenia pani doktor co raz to nowe produkty włączam do jedzenia. Np. po ALA po pomidorze się wcześniej dusiłam teraz mogę wypić 3 szklanki gorącego domowego soku wg dr Kępisty. Przez te metale (po ALA) w ogóle nie mogę jeść ziemniaków ani innych warzyw korzeniowych ale mogę pić z nich soki, więc codziennie wypijam szklanicę soku wielosmakowego z marchewki, pietruszki, selera, buraka, koperku i z zielonej pietruszki i nareszcie ma z czego mi się budować krew :) Poza tym piję jogurty domowe z bakterii sprowadzanych przez dr Kempiste z niemiec i widzę efekty. Wcześniej nie mogłam czuć zapachu gotowanego kalafiora, brokułu bo się dusiłam a dziś już zjadam ze smakiem i kalafior i brokuły. Nie jestem jeszcze wyleczona do końca ale widzę ogromną poprawę. Poza tym teraz codziennie zjadam górę kiełków lucerny a zaczynałam od jednego kiełka bo dusiło mnie nawet po jednym. Lucerna b.dobrze odbudowuje układ pokarmowy. I widzę po sobie jak działa. Piję sok rano z cytryn 15min przed śniadaniem. Ale z sokowirówki i z białą grubą skórką bo w niej są uszczelniacze komórek. Nieszczelne komórki = alergia. Powolutku opuszcza mnie nadwrażliwość na jedzenie. Bez żadnych leków i jakichkolwiek suplementów !!!

Gość gość
masłomaslane W czasie brania ALA nie brałam nic na wątrobę. Ani też nic nie pisze na ulotce, że należy cokolwiek stosować dodatkowego. Między innymi wg informacji z netu ALA miało zregenerować wątrobę. I faktycznie potwierdziło się w badaniach w aspacie i alacie ale po braniu ALA wzrosła fosfotaza alkaliczna i na usg woreczek żółciowy wyszedł bardzo powiększony. Fizyczne objawy miałam pobolewanie i kłucia po prawej strony pod żebrami szczególnie po zjedzeniu. Sądziłam, że to wątroba a to jednak były bóle od woreczka żółciowego. Grudzień 2012 W pracy w trakcie wdychania oparów z metalami ciężkimi (przed ALA): Alat - 107 (norma: 0-31) Aspat - 60 (norma: 0-32) Marzec 2013 Po narażeniu na metale ciężkie ale już bez codziennego kontaktu z nimi w pracy: Alat - 89 (norma: 0-31) Aspat - 56 (norma: 0-32) Czerwiec 2013 Morfologia w szpitalu po braniu ALA przez 1,5 miesiąca: Alat - 66 (norma: 0-40) Apat - 36 (norma: 0-40) Fosfotaza alkaliczna - 165 (norma: 35-104) Lipiec 2013 Z innego szpitala wyniki: Alat - 24 (norma: 0-31) Aspat - 17 (norma: 0-32) Fosfotaza alkaliczna - 107 (norma: 35-104) Także jak widać po wynikach krwi ładnie wątroba się zregenerowała ale ten woreczek żółciowy powiększony więc i fosfotaza alkaliczna tak się powiększyła. Niebawem zrobię badanie krwi i zobaczę co tam piszczy w trawie.

Gość gość
do Gościa z 2013-12-05 22:32:10 Proszę: lek. med. Jadwiga Kempisty autorka książki "Leczenie żywieniem" kontakt w godzinach od 14 00 - 18 00 od poniedziałku do piątku tel: 784 18 66 18 info@leczeniezywieni em.pl Leczę się żywieniem od września. Efekty leczenia opisuję w topiku Olej rycynowy. Mój problem najbardziej utrudniający mi życie to totalna nadwrażliwość chemiczna po ALA i alergia na wszystko również na jedzenie. Od września od kiedy stosuję zalecenia pani doktor co raz to nowe produkty włączam do jedzenia. Np. po ALA po pomidorze się wcześniej dusiłam teraz mogę wypić 3 szklanki gorącego domowego soku wg dr Kępisty. Przez te metale (po ALA) w ogóle nie mogę jeść ziemniaków ani innych warzyw korzeniowych ale mogę pić z nich soki, więc codziennie wypijam szklanicę soku wielosmakowego z marchewki, pietruszki, selera, buraka, koperku i z zielonej pietruszki i nareszcie ma z czego mi się budować krew Poza tym piję jogurty domowe z bakterii sprowadzanych przez dr Kempiste z niemiec i widzę efekty. Wcześniej nie mogłam czuć zapachu gotowanego kalafiora, brokułu bo się dusiłam a dziś już zjadam ze smakiem i kalafior i brokuły. Nie jestem jeszcze wyleczona do końca ale widzę ogromną poprawę. Poza tym teraz codziennie zjadam górę kiełków lucerny a zaczynałam od jednego kiełka bo dusiło mnie nawet po jednym. Lucerna b.dobrze odbudowuje układ pokarmowy. I widzę po sobie jak działa. Piję sok rano z cytryn 15min przed śniadaniem. Ale z sokowirówki i z białą grubą skórką bo w niej są uszczelniacze komórek. Nieszczelne komórki = alergia. Powolutku opuszcza mnie nadwrażliwość na jedzenie. Bez żadnych leków i jakichkolwiek suplementów !!!

Gość olivka niebieska
Czy temu gościowi co skopiował moje odpowiedzi odwaliło coś czy co?

Gość gość
Nie,to jest tak wazne,ze jak napisane tłustym drukiem,inaczej podkreslone

Gość olivka niebieska
Mógłbyś z łaski swojej nie kopiować moich wypowiedzi? Dziękuję. Bardzo zaśmieca to topik

Gość olivka niebieska
Tak. Zaśmieca. Ważne informacje powielane niepotrzebnie tracą na "ważności". Proszę Cię nie kopiuj moich wypowiedzi. To nie ma sensu.

Gość gość
Powtarzamy cos kilka razy po to by nadac czemus waznośc

Gość gość
tak jak z jednoscia powtarza i powtarza i nadal w klubie tylko Gondzio ortograficzna i finka w jednej osobie!

Gość gość
bezsens z tym kopiowaniem głupoli nie brakuje

Gość gość
A to my wiemy ze głupoli nie brakuje

Gość gość
Gondzi szaleje bo całe forum sie z niego smieje!

Gość gość
ortograficzna sie obudziła,to teraz całe forum bedzie mieło z niej ubaw :D

Gość gość
Gondziu jak soda?Dobra?

Gość gość
popij spróbuj to sie przekonasz