Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego grube baby nie wstydzą sie że są grube przecież to tragedia

Polecane posty

Gość metalówaa1994

jak widze jakąs grubą dziewczyne to mam ochote dotknąć ją kijem i powiedzieć "gruba świnio, idź być gruba gdzie indziej" :-o

Gość gość
A ja sobie będę gruba.

Gość metalówaa1994
to jest pierwszy dzisiaj, wczoraj załozyłam 2 a wczesniej jakoś dwa tygodnie nic :P A ty ile godzin dziennie siedzisz na forum że zawsze musisz mi sie wpisać? :P

Gość gość
jak czytam takiego debila to mam wrażenie kto go wysrał .....

Gość gość
fakt- niektóre laski są grube bo dużo jedzą i siedzą na tyłkach i nie widzą jak okropnie wyglądają. Ale niektóre są grube z powodu chorób, hormony itp

Gość gość
tragedią jest, ze młode dziewczyny nie mają swego życia, jakichkolwiek aspiracji, zainteresowań tylko klepanie debilizmów na forum. I tak schodzi im żywot i tak już zawsze będzie. Mam kilka przykładów wsiąknięcia w otępiałość umysłową, złudzenie, że Net to prawdziwe życie. Potem ... ach wiadomo, nieudacznik bez żadnych osiągnięć, będący niewolnikiem u bardziej zaradnego, który robił coś więcej niż klepanie głupot.

Gość gość
co to niektórych obchodzi jak inni wyglądają? Tobie autorko z całego serca życzę otyłości III stopnia

Gość metalówaa1994
oo, gościu kto tu jest debilem, chyba ten co pisze do dziewczyny w męskiej formie, "ktoś go wysrał" :P

Gość gość
Mam nadzieję człowieku że zmądrzejesz bo jak nie o cię życie zweryfikuje .....płakać się chce że ziemia nosi coś takiego

Gość gość
Wstydzę się i co z tego? Na czole tego nie muszę mieć wypisanego aby takie zero jak Ty oceniało mnie czy aby wstydzę się czy nie. Niestety brak mi motywacji aby coś z tym zrobić, szczególnie, że lubię gotować i lubię jeść :D No i Ch..j Ci do tego

Gość gość
Moja super chuda i koścista znajoma na pewnej imprezie niezbyt miło wyraziła się na temat mojej figury. Moja zemsta? Jej mąż tańczył tylko ze mną i gapił się na mnie maślanymi ślepiami. Biedaczka prawie wpadła w depresję. Na koniec poradziłam jej, że chyba jednak powinna trochę przytyć, bo jej chłop widocznie w kościotrupach nie gustuje :))

Gość gość
lochy zanieczyszczaja powietrze,śmierdzą i zajmuja duzo miejsca,precz z nimi,powinny płacic podatek od nadwagi łakome k***icha

Gość testrs
mam kolezanke co tez placze ze jest gruba, a pozniej jak wracaamy do domu z jakiejs imprezy to prosi sie o jedzenie i potrafi wpieprzyc np 8 kanapek i do tego chipsy, albo zawsze ciagnie nas na jakies fast foody a pozniej wyje i mowi ze zrobilaby wszystko zeby schudnac ale to nie takie proste :O

Gość gość
ona siedzi siedzi całymi dniami przed komputerem, teraz ma 19 ale minie kilka lat i zobaczy jak du​pa urośnie, ani się obejrzy :P Jak jeszcze prztyknie kilku ciamkaczy :P

Gość metalówaa1994
ja mam własne życie i zainteresowania, w gry komputerowe gram, pije alkohol, oglądam filmy, słucham muzyki chodze do kibla, mam dużo zajęć. Moje życie nie ogranicza sie do internetu. Skąd wam takie głupoty do głowy przychodza oceniacie osobe której nie znacie :(

Gość gość
to są nidouki, widać po sposobie wysławiania. Możecie normalnych ludzi na poziomie w du​pe pocałować

Gość gość
Ciekawe zjawisko.

Gość gość
pewnie się jeszcze bzykasz i daltego ci tak odpie​rdala, bo ci się wydaje że filmy i gry komputerowe to szczyt ludzkich możliwości

Gość gość
grube lochy są w sam raz dla tych idiotów z kafeterii,debil i gruba locha = para idealna:-D

Gość gość
"tych " idiotów hehehe ty pewnie jesteś "tamten " idiota dla rozróżnienia, bo tez siedzisz tutaj

Gość gość
uważaj bo jutro wpadniesz w g...no i ludzie śmiać się będą że jesteś gnojem pogadamy za 10 lat jak Ci się ułoży tylko się odezwij bo będę ciekawa ..........pragnę przypomnieć że ty też będziesz stara

Gość gość
Jestem taką właśnie grubą lochą i wiecie co Wam powiem? Zauważyłam, że nikt nie jest idealny :D Ja mam np. śliczną buzię, piękne włosy, ale niestety jestem gruba, choć mimo to bardzo proporcjonalna, mam kawał tyłka, grube uda itp. ale i wcięcie w talii się znajdzie. Natomiast te super zgrabne, szczupłe dziewczyny niestety najczęściej mają po prostu brzydkie buzie, kiepskie włosy. Generalnie niewyjściową twarz i co jest w takim układzie lepsze? Wolę swoje +20 kg

Gość gość
i jeszcze bywaja tępe

Gość gość
Dokładnie tak.

Gość gość
Zdarzają się piękne kobiety przy kości i to wcale nie tak rzadko. Zdarzają się też piękne kobiety szczuplutkie i też nie rzadko. Nie ma reguły a o gustach się nie dyskutuje. Do autorki tematu: weź Ty się zajmij swoją duupą za przeproszeniem, ot co!

Gość sierść psa
balerony i pasztety na pierwszej randce, po godzinie znajomości ze świeżo zapoznanym facetem kuszą i będąc w kinie w ostatnim rzędzie wcale nie jest zainteresowana oglądaniem filmu , pod rozpiętym płaszczem unosi sukienkę do góry, dłoń faceta kładzie w miejscu zakończenia pończoch i lekko rozchyla nogi aby facet pogłaskał jej myszkę, posmerał i podrażnił dziurkę ale to nie jest takie proste , facetowi już ciśnienie podskoczył, więc wychodzą z sali kinowej i szukają kibla , a w kiblu pasztetka rozchyla nogi jak balerony , facet cuda wyczynia aby kindybała zamoczyć od przodu, od tyłu , na pieska , nie daje rady, więc pasztetka widząc co się dzieje na koniec lodzika wykonuje z zapałem i po randce facet mówi do kobiety, no to cześć , jadę w przeciwną stronę ale miło było

Gość gość
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] sierść psa balerony i pasztety na pierwszej randce, po godzinie znajomości ze świeżo zapoznanym facetem kuszą i będąc w kinie w ostatnim rzędzie wcale nie jest zainteresowana oglądaniem filmu , pod rozpiętym płaszczem unosi sukienkę do góry, dłoń faceta kładzie w miejscu zakończenia pończoch i lekko rozchyla nogi aby facet pogłaskał jej myszkę, posmerał i podrażnił dziurkę ale to nie jest takie proste , facetowi już ciśnienie podskoczył, więc wychodzą z sali kinowej i szukają kibla , a w kiblu pasztetka rozchyla nogi jak balerony , facet cuda wyczynia aby kindybała zamoczyć od przodu, od tyłu , na pieska , nie daje rady, więc pasztetka widząc co się dzieje na koniec lodzika wykonuje z zapałem i po randce facet mówi do kobiety, no to cześć , jadę w przeciwną stronę ale miło było _____________________________________________________________ Rozumiem że piszesz ze swojego doświadczenia czy jest Ci żal? Autorko, ty też nie osądzaj, i guzik Ci do tego czego kto się wstydzi.

Gość tru tru
:o