Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego grube baby nie wstydzą sie że są grube przecież to tragedia

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego głupie baby nie wstydzą sie że są głupie przecież to tragedia :P

Gość gość
też jestem gruba ,mnie to nie przeszkadza gdyby nie otoczenie, nie dokuczaja mi ale wszyscy mnie komentuja ,masakra nikogo nie obchodzi ze jestem wyksztalcona ,madra ladna dobra,

Gość gość
hahahaa napisalas ze ktos cie ocenia a cie nie zna.............. a co ty robisz taka fajna jestes a innych oceniasz,glupia jestes i tyle zycze ci z calego serca zebys miala nadwage tak z 80 kilo moze wtedy poczujesz jaka bylas pusta oceniajac innych

Gość księżna
haha jesteś z******ta z tymi tematami

Gość gość
ja ci teraz pusto krowo powiem czemu mysla,ze "jestes gimbusiara "i "masz sie polozyc spac".-Bo jestes glupia durna maloletnia smierdzaca w dodatku picza. Zwykle malolaty zakladaja po5tematow dziennie.I o hooju sa te tematy.

Gość sasha greyyyy
Też nie mogę tego zrozumieć :/

Gość gość
miejsce świni w ubojni, za leniwe ,żeby schudnąć. Latem w autobusie tylko zapasione lochy śmierdzą tłuszczem , potem , i te nalane ,świńskie oczka ociekające tłuszczem i potem.Piękne dla swoistych fetyszystów smalcu.

Gość gość
Sierść psa jest najlepszy:-D

Gość gość
Ja jestem gruba i sie wstydze. Ale tego nie pokazuje. Wtedy naprawde byloby trudno ze mna wytrzymac

Gość gość
i zaraz znowu zacznie się wojna i wyzywanie od pasztetów czy chudzielców kocham to w kafeterii :D

Gość gość
ostatnio pytałaś dlaczego mamy cię za gimbazę- już wiesz dlaczego.Spójrz na tematy jakie zakładasz

Gość gość
żyj i daj żyć innym

Gość gość
Tez jestem gruba i wstydze się tego ale nigdy i nikomu tego nie okazuje.Wlasnie dlatego zeby nikt nie powiedzial:Marudzi i narzeka ze gruba a nic z tym nie robi.Nie mowie nic więc inni mysla ze czuje się dobrze w swojej skorze.Poi za tym pewnosc siebie jest bardzo wazna.A więc dzięki temu ze zamiast wstydzic się tak jak autorka by chciala i chowac się po katach w workach zamiast ubran,chodze z wysoko podniesiona glowa w ciuchach w ktorych mimo tuszy wygladam ladnie mam mnostwo przyjaciol,jestem lubiana i nigdy nie narzekalam na powodzenie wsrod mezczyzn.A waze 83 kg.Ni poce się jak swinia i nigdy nie smierdze.Nie mam tez nalanej twarazy,swinskich oczek czy czegos w tym stylu.

Gość gość
Bo 83 kg, to nie jakaś okropna nadwaga,szczególnie jeśli masz 170 cm+. Znam dziewczynę ważącą 100 kg przy wzroście 160, to jest prawdziwa gruba baba. Ona na powodzenie narzekała, była postrachem chłopaków, bo niejeden jej się podobał, ale oni się jej wręcz bali :P

Gość gość
Mam172cm:-) Moze i nie okropna nadwaga ale do szczuplych na pewno się nie zaliczam i znalazloby się sporo osob ktore nazwaloby mnie"gruba baba" Nie mam jednak zamiaru najmniejszego tracic z tego powodu polowy zycia na diety-cud ktore niewiele daja i depresje z tym zwiazana ani na chowanie się w domu bo takim dennym laskom przeszkadza moj widok.Zycze jej zeby sama poznala co to nadwaga i wszystkie przykrosci z nia zwiazane.

Gość gość
up

Gość gość
odpierdzielcie sie od grubych bab,od ubojni swin zajmijcie sie soba.Potrafisz zakladac tylko durne temat i pisac up.

Gość gość
Metalowa idź być głupia gdzie indziej:-D

Gość gość
gość Jestem taką właśnie grubą lochą i wiecie co Wam powiem? Zauważyłam, że nikt nie jest idealny smiech.gif Ja mam np. śliczną buzię, piękne włosy, ale niestety jestem gruba, choć mimo to bardzo proporcjonalna, mam kawał tyłka, grube uda itp. ale i wcięcie w talii się znajdzie. Natomiast te super zgrabne, szczupłe dziewczyny niestety najczęściej mają po prostu brzydkie buzie, kiepskie włosy. Generalnie niewyjściową twarz i co jest w takim układzie lepsze? Wolę swoje +20 kg & HAhaha jakas tlusta locha sobie naimuszu dodaje. Pewnie mieszkasz w jakiejs zapyzialej dziurze ze takie brzydkie same choc i tam watpie by tak bylo. Ja widuje wiele pieknych i szczu[lych kobiet a tobie po prostu zal dlatego wpadasz ze skrajnosci w skrajnosc zenada.

Gość gość
Metalowa zamknij się i nie odpisuj sobie samej. Wkurzwiasz mnie powoli, jak jeszcze coś głupiego napiszesz to zjade cię jak burą sukę która zresztą jesteś. Uważaj sobie.

Gość gość
Bo wygląd to nie wszystko.

Gość gość
zjade cię jak burą sukę która zresztą jesteś. Uważaj sobie. - ahahahaha, kozak na babskim forum, człowieku, litości :D

Gość gość
Wczoraj przeleciałem grubą babę. Była gruba i miała małe cycki. Z***biście laskę robiła. Ogólnie sex ok. Połknęła. Ale zanim znowu do niej pójdę to minie sporo czasu. Teraz puknąłbym ładniejszą. Odezwę się ładnie do takiej jednej koleżanki i pewnie mi da.

Gość gość
temat zgłosiłam do usunięcia. Metalówa dziecko jakbym cie spotkała na żywo to bym ci w******* W TEN GIMBUSIARSKI RYJ! Ile razy trzeba ci jeszcze powtarzac żebyś s*********a z kafeterii? Nie dorobiona jesteś i nie rozumiesz? Przemek już jest od ciebie madrzejszy

Gość gość
łohohoho, strażnik internetów walczy z gimbusiarnią :D:D:D człowieku pisz częściej proszę !

Gość gość
Nie podoba mi się zachowanie Metalówy ale jak widze jak tu kobiety pisza jakie sa ładne a maja nadwage no to ludzie ! Troche samokrytycyzmu !

Gość gość
Matelówaa1994 widać żw masz duzo zajeć za kilka lat pewnie obrosniesz w tłuszczu i zobaczysz jakie to miłe :)

Gość gość
a kogo to obchodzi co sie Tobie podoba a co nie ? myslisz, ze ktos zmieni zdanie bo jakiś patafian w internecie będzie jakies głupoty wypisywał :D ?