Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego grube baby nie wstydzą sie że są grube przecież to tragedia

Polecane posty

Gość gość
Ale jak mozna pisać jak sioę jest grubym ze jest sie ładnym ? To nie ma nawet sensu taki post .

Gość gość
Ma sens, bo gusta są różne. Pozatym uroda to nie jest jedyne kryterium patrzenia na ludzi, ocknij się człowieku.

Gość gość
Uroda jest 'przecież gdy sie nam dana osoba podoba lub nie zewnetrznie wiec chyba trzeba patrzec zeby ja dostrzec lub nie prawda ?

Gość gość
napisz jeszcze raz po polsku.

Gość gość
bardziej mnie zastanawia dlaczego chude nie wstydza sie płaskodupia i pryszczy na klacie to jest rownie obrzydliwe co tłusciochy mało kobiet o sexownych kształtach jak salma hayek w od zmierzchu do switu

Gość gość
Faceci i tak wola c chude co z tego ze płaskie byle by była chuda jak szkielet . Faceci lubia takie .

Gość gość
o jakich facetach mowisz o projektantach gejach ktorzy twierdza ze idealna kobieta ma ciało 12 letniego chłopca czy o normalnych hetero ktorzy lubia duze cyce tyłki i waskie talie

Gość gość
Duze cyce sa seksi ale tylko stuczne lubicie zwisajkace flakli :(? Poza tym faceci na ulicy własnie ogladaja sie aza takimi wieszakami .

Gość gość
lepsze ciało kardashian bellucci hayek lopez czy mendes od rubik czy tych wycieruchów z victoria secret

Gość gość
Ale qwiekszosc facetów w tym tych których znam lubi własnie takie chude z długimi nogami nie rozumiem co w tym złego ?

Gość gość
no i dobrze niech zaklada nowe, przynajmniej jest co pisac wtedy

Gość gość
Ja sama nie nalezę do najcudszych ale nie mam do facetów zalu ze wolerr te chude wysokiew chodziaz jestem niska , więc nie rozumiem kobiet które pluja jadem bo faceci wola chudsze . To ze facet nie jest psem i na kosci nie leci to sciema tak jak to ze nie lubia wymalowanych a i tak sie za takimi ogladaja i sie nimi zachwycaja .

Gość gość
masz racje belluci jest super, takie lubie, prawdziwe kobiety, do poznej starosc****ekne i kragle

Gość gość
jestem facetem i wole grubsze kobiety wzrostu tak do 170, wcale nie muis byc bardzo wysoka i wcale nie musi miec nog dlugich, dlugie nogi sa tylko wtedy ladne jesli sa bardzo zgrabne a takich jest malo

Gość gość
Jakos nie widze na ulicy zerby faceci ogladali sie za paszkwiolami wszyscy lubia chude i nie mam do nich zalu ewiec i wy kobiety przestancie sie podawac za facetów , a jesli to facet na pisał no cóz , jak siedzi przy kompie cały czas to co sie dziwic pewnie nigdy atrakcyjnych kobiet nie widział .

Gość gość
ja bym tam nie chciała prezentować w chwilach intymnych tłustego trzęsącego się brzucha powlekanego cellulitem , wielgaśnych celulitowych ud i tak samo pomarszczonego tyłka wątpię by to naprawdę podobało się FAJNEMU facetowi i ze w ogóle można się tak czuć seksi. Wolę mieć smukłe ciało i jędrna skórę, wtedy czuje się naprawdę seksi . Włosy i cerę tez ma się ładniejszą jedząc rzeczy zdrowe i pełne witamin .Wątpię by cera i włosy mogłyby być ładne od zażeranych w nadmiarze węglowodanów i tłuszczów trans . A kiedy przebiegnę kilka kilometrów to czuje w sobie o wiele więcej szczęścia niż po zjedzeniu tabliczki czekolady .A no i jeszcze jedno- sposób w jaki patrzy na mnie mój mąż nie ma większego komplementu .To sprawia ze czuję się mega seksi .Nie zamieniłabym tego na żadnego paskudnego hamburgera. Ale co niektórzy wolą lenistwo bo myślą ze to zapewni im szczęście i wypisują posty jacy są piękni .Drogie panie spróbujcie trochę inaczej to naprawdę nie jest aż tak trudne do osiągnięcia .NAPRAWDE nic tak nie smakuje jak szczupła sylwetka.

Gość gość
ale kto tu mowi o duzych udach i trzesacym sie brzuchu, takie nie sa fajne, mi chodzi o normalne zgrabne kobiety, tylko zeby nie bylo kosci widac, biust talia biodra, dlugie wlosy

Gość gość
Faceci nie lubia nawet tych srednio zaograglonych , wolą kosciotrupy ze stucznymi silikonami taka ich natura , nawet jak piepsza ze lubia za co zlapac to was sciemniaja .

Gość gość
ja jestem szczupla i sie nie podobam a mam koleznke ktora ma piekna gladka buzie i blyszczace wlosy dlugie , nie jest zbyt szczupla a ma powodzenie, to trzeba cos w sobie miec chyba no nie, a nie tylko szczuplosc

Gość gość
Faceci lubia rozne, ile facetow tyle gustow, przeciez nie kazdy facet wybiera sobie mega laleczke z silowni

Gość gość
Bo pewnie jest łatwa , faceci nie zwracaja uwagi na twarz tylko na ciało luub na łatwiosc , znajdzue sie jakis grubas łatwy to ja zalicza . Co tego ze pitwór jakl ma otwór .

Gość gość
a wiecie co, najpiekniejszy komplement z ust mojego meza to ze jestem najpiekniejsza rano po przebudzeniu, ze mam buzke taka jak dziewczynka, w szoku bylam jak pierwszy raz powiedzial, myslslam ze lepiej wygladam w makijazu

Gość gość
Pewnie boi sie ze jak bedzisz sie malowac to predzej go zdradzisz a na twarz potwora nikt nie zwróci uwagi .

Gość gość
widze ze tu chyba same panie pisza, nie widze zeby tu byl jakis komentarz meski

Gość gość
nie mam twarzy potwora, to chyba ty masz bo az tryskasz jadem

Gość gość
Raczej Ty bo widac ze maz sie boi ze go zdradzisz zreszta baby z ryjami dziewczynek nie asa trakcyjne wiem bo sama mam taka twarz , ty staro prukwo .

Gość gość
Jestem facetem i zdażylem zauważyć, że żadnych tu ładnych nie ma, tylko zazdrosne, te które nie maja figury, są płaskie jadowite i podłe.

Gość gość
dlatego grube sie nie wstydza bo ty masz sieczke tam gdzie inni mozg i TEZ SIE KUZWA NIE WSTYDZISZ:(

Gość gość
masz ryj dziewczynki to fajnie ahhahah dobre , wreszcie ktos konkrety rzuca, bardzo nie lubie mdlych odpowiedzi, az mi sie na rzygi zbiera, lubie jak sie cos dzieje

Gość gość
hahahaahha, bardzo grube nie sa fajne, ale sa rozne grubosci,