Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego faceci trzymają mnie na dystans

Polecane posty

Gość gość
no ja cie nie yebie trzeci temat w ciagu godziny co za nudna palanciara

Gość gość
Jedyny sposób na tego psychola to rozmowa na jakiś poważniejszy temat. Co macie dziś na kolację?

Gość gość 8765
Fiku miku tu, fiku miku tam - strach otworzyć lodówkę. /To może być przyczyna owego dystansu/. . Jajecznica na masełku.

Gość gość
jedyny sposob, to nasrac ci na okulary i klawiature:)

Gość gość
Fiku miku, z prozaicznego powodu. Jesteś zbyt sztywna. Od razu widać to gołym okiem po twoich postach na cafe. bez przerwy tylko godność i godność, rozum, szacunek itp. Pewnie w normalnych zwykłych relacjach zachowujesz się jakbyś kija połknęła. Faceci lubią ciepłe, wesołe i wyluzowane kobietki z dystansem do siebie i otaczającego je świata.

Gość dlatego miłość
bo kochasz tylko jednego jedynego Bruneta a On lubi być kochany więc robi wszystko żebyś o Nim myślała jako właśnie Brunet. jak zacznie Cię podrywać to będzie fiku mikuuu. po połączeniu wyjdzie na to, że kochacie kochać a czy On kocha właśnie tylko Ciebie fiku mikuuu tego wciąż nie wiadomo. czyli jeśli wolisz kochać Bruneta a nie kochać to Brunet Cię kocha fiku mikuuu. a jak będziecie kochać kochać to będzie być może wyjątkowa namiętność czyli miłość.

Gość gość
Tyle , że ona nie chce robić fiku miku z brunetem bo to naruszyłoby jej godność osobistą gdyby nawet złapał ją za kolano. O innych rzeczach nawet nie wspomnę :)

Gość gość
O rany, a gdzie twoja godność???? nie szanujesz się kobieto!

Pomarańczko, rozumiem, że zabolały Cie moje słowa, nie było to moim celem, romansowanie z zajętym facetem jest dla mnie poniżej godności, mój brunet jest wolny.

Gość gość
ale dziewica jeszcze jesteś prawda?

Gość gość
no i co z tego

Gość gość
Może za dużo wpieprzasz czosnku albo cebuli i dlatego trzymają cię na dystans. Co do bruneta to współczuję chłopu. Sam nie przytulił to na siłę go dorwała.

Gość gość
ale nie chce. jakby chciał to sam by szukał kontaktu. wybacz ale zawsze śmieszyły mnie panny latające za facetem, który w ogóle nie był nimi zainteresowany :) że też nie potrafiły wyczuć tak prostej sprawy.

Gość gość
hahahaha, no ostatnim postem to mnie rozwaliłaś. widać marne masz doświadczenie w relacjach z mężczyznami. Faceci to wzrokowcy i od pierwszej chwili wiedzą czy chcą czy nie. brunet nie chce wiec daj mu spokój.

Gość gość
...bo bełkoczesz jak do koleżanki.....facet to nie przyjaciółka