Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnokovva

jacy jesteście dla innych ludzi i czy

Polecane posty

Gość pytajnokovva

was szanuja? Np. w pracy? Ja pracuję od jakiegoś czasu i nie mogę zaklimatyzowac się w nowym miejscu.. Czuje sie jak 5 koło u wozu, czuje się czasem jakby ze mnie kpili ( w tym kierowniczka) Mam wrazenie, ze im bardziej człowiek jest miły i im bardziej się stara tym gorzej.. myślą, że mogą z taką osobą robić co chcą. Opłaca się być oschłą, wredną osobą, czy po prostu trafiłam na matołów?

Gość gość
ogólnie Polacy są dla siebie wredni, złośliwi w większości .I nie zdaje Ci się wcale, taka jest smutna prawda.

Gość pytajnokovva
Szczególnie kobiety... :O modlę się o inną pracę, bo czas tam się dłuży jak...

Gość gość
kierownicy tzw, teraz menadżerowie uważają, że do ich zadań należy gnojenie podwładnego, zabieranie mu kasy, mam tu na myśli premie, nadgodziny. A przecież powinni myśleć o poprawie warunków pracy, wydajności , nagradzaniem go zachęcając dbaniem o atmosferę w jakiej pracuje i dawaniem właściwego przykładu ze swojej strony.Nie chamstwem a kulturą, obyciem i sprawiedliwym podejściem do podwładnego.

Gość gość
w odczuciu kadry kierowniczej dobry menadżer to taki, który zabiera premie pracownikowi, aby samemu się podlizać pracodawcy i sam dla siebie zgarnąć jak najwięcej, kosztem innych.

Gość gość
To dlatego większość z nas nie lubi i nie szanuje swojej pracy. Mamy wrednych kierowników, myślących jak innych wydymać i poniżyć,

Gość gość
Dokładnie.. Najgorsi są jednak ci, co udają przed Tobą miłych a za plecami rąbią duupę, albo udają, że chcą dla nas dobrze, no "ale"....

Gość gość
Nie wspomnę o tym,że uwielbiają tylko osoby, które liżą im d**y a resztę mają za gorszą kategorię. na szczęście nie każdy jest wazeliniarzem :D