Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowsubmarine

Czy brak biustu mozna nadrobic ladna talia oraz posladkami

Polecane posty

Gość yellowsubmarine

Jestem ciekawa:) Z natury mam mamly biust 65C ale za to niezla talie-59 cm i w biodrach 88cm. No i tylek tez calkiem spoko. Brak cellulitu, wystajacy:)

Gość gość
zazdroszczę takich problemow

Gość yellowsubmarine
Nie wiem czy wiesz w takim razie jak 65 C wyglada. To jest jeden z najmniejszych rozmiarow biustonoszy na rynku. Miseczka C moze nie wydaje sie byc taka mala ale obwod 65 robi swoje. Wiec generalnie jestem plaska.

Gość gość
Do d**y jestes niepodobna!

Gość gość
ale pod sufitem mało jak dla chłopa na pewno wystarczy, bo oni chcą mieć gdzie nieźle załadować, jak na życie, to problem z małym możdżkiem, bo zero szacunku na co dzień

Gość gość
i tak w 60% liczy sie morda

Gość yellowsubmarine
Wiem, ze za inteligentny ten post nie jest e forum tez do wyzym intelektualnych nie nalezy:) Jestem ciekawa jak to wyglada z meskiej perspektywy (mowie tu o zwyklym pierwszym wrazeniu) a przeciez nie zapytam sie o to kolegi w prawdziwym zyciu. Napisalam w tym poscie prosto z mostu w czym rzecz bo chce poznac odpowiedz:) Pozdrawiam

Gość sierść psa
yellowsubmarine uśmiechaj się częściej do facetów a uśmiech więcej znaczy niż tzytzki o rozmiarze 85F

Gość yellowsubmarine
Wiem, ze za inteligentny ten post nie jest e forum tez do wyzym intelektualnych nie nalezy:) Jestem ciekawa jak to wyglada z meskiej perspektywy (mowie tu o zwyklym pierwszym wrazeniu) a przeciez nie zapytam sie o to kolegi w prawdziwym zyciu. Napisalam w tym poscie prosto z mostu w czym rzecz bo chce poznac odpowiedz:) Pozdrawiam

Gość yellowsubmarine
Wiem ze twarz jest wazna:) Jesli chodzi o nia to jest srednia. Regularne rysy twarzy, duze oczy, male ale nie waskie usta (takie mocno wykrojone) i sredniej wielkosc**prosty nos. Nie jest e bo mam bardzo zadbana cere ale twarzy Anji Rubik to tez nie mam. Ale pytam sie tutaj akurat o aspekt figry. Jestem ciekawa czy talia mozna madrobic malenki biust:)

Gość gość
spory tyłek zaczyna się od 95 cm a więc masz małe cycki i mały łask męski tyłek wypierddddddddddddddddddd a swoją drogą nawet jak kobieta na niezły tyłek małe cycki to tak zawsze zostanie gorsza od tych z balonami i tyłkiem

Gość gość
no ale właśnie inteligencji ci nie starcza, by wiedzieć jak jest romantyzm jest w książkach a 90 proc. samców chce wlożyć wyjąć i wypić piwo nie ma się co spinać, czy taki cycek, czy inny więcej napiszę: zbyt ładnego ciała nawet szkoda dla większości męskich ćwoków a na porządnego trafić trudno i niestety ładny cycek, tyłek, talia nie dają żadnej przewagi w tym względzie, no chyba, że chce pustej satysfakcji, że w ciebie z radością zamoczyło by więcej męskiej szumowiny ale wtedy to już gratulować intelektu...

Gość gość
r****łbym w każdym razie jak morda ujdzie :D

Gość gość
jeśli w talii masz 60 cm a w tyłku 96 to możliwe a ty masz chudy zad a różnica między nim a talią jest niewielka więc nie wyskakuj bo jesteś przeciętna i nie masz cycek

Gość yellowsubmarine
Wodze ze Ty tez prosto z mostu:) Jak kazdy chcialabym wygladac atrakcyjnie. Wiem ze sa wazniejsze rzeczy od wygladu zewnetrznego ale on tez jest istotny. W zyciu nie bede przeciez roztrzasac takich blachostek wsrod znajomych ale na tym forum chyba moge zadac takie pytanie:) Raczej nie zamoze poziomu. Jestem ciekawa. Przeciez tyle slyszy sie o eksponowaniu biustu itd ze az sama.wpadam czasem w kompleksy. Jetem zadowolona z reszty ciala, bo regularnymi cwiczeniami wyrobilam sobie lekkie miesnie. Ale cyckow sobie nie wyrzezbie i stad mone pytanie czy jestem skreslona dla facetow:)

Gość yellowsubmarine
Ciezko mi sobie wyobrazic zebym miala jeszcze 6cm w biodrach! Uwazam ze wygladalbym grubo:) No ale co kto woli.

Gość psycholog_dyzurny
można, nie tylko talią i pośladkami... samo to że dziewczyna jest dziewczyną/kobieta kobietą (co dziś czasem bywa dość rzadkie). :p

Gość gość
właśnie przez takie myślenie me masz cycek tyłka talii mózgu jeste nieatrakcyjna chłopięca naraaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
dziewczyny zaglosujcie na moje kolezanki na www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/pure_effect_new?ccid&share=1 dziewczyny sa na stronie 12 maja numery 1304 i 1307 dzieki!

Gość Masz 88cm w biodrach toć ty
jak chłop wyglądasz.... Ani biodra ani cycków.....

Gość Masz 88cm w biodrach toć ty
no ale właśnie inteligencji ci nie starcza, by wiedzieć jak jest romantyzm jest w książkach a 90 proc. samców chce wlożyć wyjąć i wypić piwo nie ma się co spinać, czy taki cycek, czy inny więcej napiszę: zbyt ładnego ciała nawet szkoda dla większości męskich ćwoków a na porządnego trafić trudno i niestety ładny cycek, tyłek, talia nie dają żadnej przewagi w tym względzie, no chyba, że chce pustej satysfakcji, że w ciebie z radością zamoczyło by więcej męskiej szumowiny ale wtedy to już gratulować intelektu... Co ma do tego intelekt?

Gość gość
Ja wolę zgrabne tyłki, więc moim zdaniem jak najbardziej można nadrobić brak biustu

Gość gość
A czy spory biust nadrobi brak talii osy?

Gość gość
Talia osy plus brak piersi, bioder i pupy - autorko, jesteś facetem!

Gość gość
Raczej nie.

Boshh. Wiesz co Ci powiem ja mam rozmiar biustu A i co ja mam powiedziec a Ty narzekasz na C ??!?!?!?! Zazdroszcze problemów chciałabym miec tylko takie. pozdrawiam. P.S. nigdy nikomu nie dogodzi :)