Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pominiecie tabletki w 3 i w 1 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

Hej, mniej więcej wtorek, środa tydzień temu w trakcie 3 tygodnia pominęłam tabletkę. Zastanawiając się czy lepiej od razu zrobić przerwę, czy dokończyć opakowanie i potem zacząć kolejne, wybrałam drugą opcję i zażyłam dwie tabletki (pominiętą i właściwą). Dokończyłam opakowanie. W niedziele zaczęłam następne, bez robienia przerwy. We wtorek wyjechałam za miasto i wróciłam następnego dnia (tj. wczoraj). Kompletnie wyleciały mi tabletki. Wczoraj zażyłam ponownie dwie tabletki. Czyli w sumie w 3 tyg i w 1 tyg blistrów zapomniałam o tabletce. Mam pewne obawy, bo w tym 3 tyg współżyłam, i w dniu w którym zapomniałam teraz też współżyłam. Nie wiem czy się bardzo martwić. Nie wiem jak na to spojrzeć, bo nie było przerwy. Dodam, że jakieś dwie godziny temu dostałam lekkiego plamienia. Tabletki biorę regularnie niecałe 1,5 roku. Jakie może być ryzyko ?

Gość gość
Jakie tabletki bierzesz? Po jakim czasie przyjęłaś tabletki? Do 12h czy więcej?

Gość gość
więcej. w 3 tygodniu skapnęłam się następnego dnia np. w srodę jak mialam normalnie wziąć, ze mi została wtorkowa tabletka. a teraz to nie mialam wyjscia zeby wrocic do 12h z trasy, i jakies 24h minęly dokladnie.

Gość gość
a tabletki to Lesinelle.