Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tęsknie za brunetem

Polecane posty

Gość gość
głopia szelmo , ile można pisac jedno i to samo!

Gość gość
Jeszcze raz założysz durnowaty temat to obiecuję, że ustalę, czy jesteś psychiczna, czy też dostajesz kasę za tworzenie durnych topików i robienie z tego miejsca szamba. I zrobię to choćbym miała dotrzeć do właściciela portalu o2. Wprawdzie mój wczorajszy post na ten temat zniknął, ale nie odpuszczę. Albo to się skończy, albo w końcu zamkną cię w psychiatryku.

Gość gość
dokładnie wydaje mi sie że ta debilka zarabia na głupocie , no ile można pisac wciąz o jednym, a mądre topy nie maja miejsca i zostaja usuwane

Gość gość
Nie odpuszczę. Robisz tu syf. Albo się ogarniesz, albo trafisz tam gdzie twoje miejsce. Boisz się? I słusznie. Dość tego cyrku.

Gość gość
Zrobiłam screen moich postów, niech no tylko zostaną usunięte. Ciekawe czy właściciel o2 wie o waszych zabawach?

mądre tematy powiadasz? a które to? :D:D --- zrób screeny i pozwij do sądu za usunięcie ;) nie rozumiem z czym masz problem kobieto 🖐️

Gość gość
Nie ucz mnie dziecko kogo i za co można pozwać. Akurat na tym trochę się znam ;)

Gość gość
Spróbuj założyć nowy topik i przekonasz się na czym się znam :) Na razie to tylko twoje urojenia, podobnie jak temat każdego z zakładanych tu codziennie przez ciebie tematów.

Twoje "groźby" nie robią na mnie wrażenia :) Jak jesteś taka wojownicza, to walcz w realu a nie jako anonimowa hejterka :)

Gość Florenzja
Nudziara

Gość gość
Jesteś ostatnią osoba, która ma prawo kogokolwiek pouczać, o czym świadczą głupawe topiki. Zapamiętaj co napisałam i przypomnij sobie przy kolejnym napadzie :)

Gość gość
Bełkot? Znasz znaczenie tego słowa? Nie rozśmieszaj mnie. A jak nazwiesz swoje codzienne wypociny? :D Chcesz Joasiu to się sprawdzimy, która więcej potrafi :)

Gość gość
Nie interesuje mnie twoja opinia. Interesuje mnie porządek w tym miejscu i szacunek dla normalnych użytkowników.

Gość gość
Skończ te głupawe odzywki, to nie jest piaskownica. A kogo niby nie szanuje? Chyba nie nazywasz siebie normalnym użytkownikiem tego forum.

"Interesuje mnie porządek w tym miejscu i szacunek dla normalnych użytkowników." ---- jak cie interesują "porządek i szacunek" co do cholery robisz na kafe? :D jak ci się nie podobają topiki fiku to po cholerę z takim masochizmem je czytasz i rozkminiasz?

Dałam sie wciągnąć w te 'pyskówki', koniec. Nie mam ochoty, ciągnąć tej rozmowy. Nie chcesz rozmawiać o brunecie, nie wchodź na temat, proste prawda?

Gość IMO777677
Fikuśnica ciągle tu przebywa?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova "Interesuje mnie porządek w tym miejscu i szacunek dla normalnych użytkowników." ---- jak cie interesują "porządek i szacunek" co do cholery robisz na kafe? smiech.gif jak ci się nie podobają topiki fiku to po cholerę z takim masochizmem je czytasz i rozkminiasz? x Na szczęście to nie jest twój problem :) Można rozkminiać coś co jest pozbawionym sensu spamem? Fascynująca ciekawostka.

"Można rozkminiać coś co jest pozbawionym sensu spamem?" --- to pytam po raz kolejny: po ch*j tu siedzisz i jarasz się tym co fiku tu pisze? nie masz co robić wieczorami?

Gość gość
Kobieto, nie ośmieszaj się. Facet ma cię w 4 literach. Gdyby cię chciał to by zadziałał. Widocznie mu się nie podobasz. Koniec tematu. BTW jak można tęsknić za kimś kto ma cię w d***e???? nie wiem....