Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzet agd

Polecane posty

Gość gość

kupilem mieszkanie i musze zakupic pralke lodowke tylko nie znam sie na tym zupelnie a chce kupic niezawodny sprzet i w miarę ekonomiczny

Gość gość
poczytaj opinie na specjalistycznych portalach, a nie na forum, gdzie króluje gimbaza

my z Mężem w lipcu kupiliśmy mieszkanie a do sierpnia bujaliśmy się ze sprzętem bo wybór ogromny i nie wiadomo co kupić po przeczytaniu różnych opinii zakupiliśmy sprzęt do kuchni samsunga (lodówka, płyta, piekarnik, mikrofala), odkurzacz i pralka electroluxa do pralki i lodówki koniecznie zakup dodatkową gwarancję, wiem, zaboli przy płaceniu ale mój przyjaciel ze studiów który od kilku ładnych lat pracuje w sklepie rtv/agd stwierdził że to absolutna konieczność w dzisiejszych czasach

nie ma sprzętu niezawodnego oczywiście można sobie kupić sprzęt profesjonalny Miele czy inny, zapłacić jak za mokre zboże i mieć :) a normalnie to nie licz, że coś z agd pochodzi ci dłużej niż 10 lat raczej 5 albo nawet tylko tyle, ile gwarancja - 2-3 lata chociaz moja pralka bosch, z niewielkimi naprawami, ma 10 lat lodówka Mastercook, kuchenka Amica - 3 lata bez awarii - sprzęt tani /

Gość gość
nie warto drogo sprzęt made in china 2- 3 lata i złom

Gość gość
nie wiem jaki masz budżet, ile osób liczy twoja rodzina, ale ekonomiczne sprzęty robi LG. Mam ich pralkę parową (ma klasę A+++), więc pobiera mało prądu, wody też bo pralka sama dostosowuje jej ilość do ilośc**prania. są też programy do szybkiego prania więc jak nie jest bardzo zabrudzone to w 30 minut upierzesz sobie, sama pralka jest cicha i ma gwarancję na 10 lat na silnik więc ale z tego co czytałam co ich silniki są naprawdę dobre, gdzieś dostali nawet za nie wyróżnienie

Gość michaeelowicki
w sumie nie ty jeden masz taki problem ja akurat musialam remontowac kuchnie i lazienke poki co lazienka gotowa i sprzet kupowalem w sklepie internetowym matrixmedia zona mnie namowila do kupna pralko-suszarki ELECTROLUX EWW1486HDW i coz dziala be zarzutu jeszcze tylko kuchnia ale to moze juz po swietach

Gość Selena_G
Wygodnie się robi zakupy tego rodzaju na stronie www.agdchrosciel.pl . Chyba najbardziej mi się tutaj podoba, że mają po prostu wszystko czego potrzebna w jednym miejscu. Można zaoszczędzić na czasie.