Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęście_na_wyciągnięcie_ręki

Poznałem świetną dziewczynę i jesteśmy po udanej randce jak tego nie spierdolić

Polecane posty

tym razem na serio mi zależy( po raz pierwszy od lat). Bardzo mocno. Jak powinienem się teraz zachowywać. Kiedy zaprosić ją po raz kolejny i co zrobić? Dajcie wskazówki.

Gość gość
po randce napisz jej smsa, że było miło i fajnie byłoby to powtórzyć. Jeśli ona też napisze, że było fajnie, to od razu ustalcie termin następnego spotkania.

to bzdura, nawet ja wiem, że takie coś od razu po randce jest bardzo nieatrakcyjne, a za wiele nie wiem.

Gość gość
Odezwij się do niej jutro lub pojutrze, napisz smsa. Spytaj tak po prostu jak jej dzień mija albo coś w tym stylu. Pokaż, że cię interesuje co u niej, tylko nie natrętnie. Jak będzie ci chętnie odpisywała, spytaj, czy nie chciałaby się spotkać jeszcze raz i zaproponuj jakiś termin za kilka dni.

Gość gość
nieatrakcyjne jest pisanie smsa od razu po randce? Na jakim świecie żyjesz? Jako kobieta oczekuję takiej wiadomości i mocno się wkurzam, jak facet pisze mi wiadomość dopiero następnego dnia. Uważam, że miał ciekawsze zajęcie, niż podziękowanie mi za fajnie spędzony czas i go skreślam. Jestem kobietą, chcę żeby facet mnie adorował

Gość gość
Nie mysl c h u jem o innych pisdach a bedzie spoko :P

Gość gość
spadaj na bambus dzifko nie nawidze takich kuref "jestem kobietą i facet ma mnie adorować" świat nie kręcic się wokół ciebie shmato! taką od razu kopie w doope

Gość gość
Potwierdzam, po spotkaniu fajnie dostac wiadomosc, chocby krotka bo inaczej czlowiek sie zastanawia czy wszystko ok, a jak sie dostanie takiego smska to euforia i motylki :) O ile jej tez zalezy ;)

Gość gość
chooj z tego będzie niestety i to z Twojej winy. Nie wiesz jak z kobietą postępować więc nie uda Ci się jej zatrzymać,zepsujesz to

Gość gość
Napisz jej tego smsa dzisiaj jeszcze i podziękuj za spotkanie.

Gość gość
napisz jej że już ci stanął

wybaczcie, ale to są porady kobiet, a kobiety co innego mówią, a co innego chcą, więc trzeba robić odwrotnie :D

Gość gość
Zachowasz się elegancko, jak napiszesz teraz, to żadne narzucanie się.

Tak na serio to założyłem tutaj ten temat właśnie po to żeby poznać opinie kobiet, bo kobiety mówią, że podoba im się to i to, a potem taki facet jest przegrany, a tak to przeczytam to co tu kochane panie napiszecie, zrobię odwrotnie i sukces murowany :)

Gość gość
czyli napiszesz że ci jeszcze nie stanął? czy że ci już zwiotczał?

Gość gość
Oczywiście że dzisiaj, nie ma nic przyjemniejszego niż dostać smsa po udanym spotkaniu, od razu się cieplej w brzuchu robi i motylki :) Ale nie nawalaj smsami co dwie minuty!