Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierść psa

powiedzmy że Jola i Adam urodzili się jako jednojajeczni bliźniacy

Polecane posty

Gość sierść psa

i byli oraz są podobni do siebie jak dwie krople wody i od dzieciństwa wyglądali tak samo z długimi włosami , tak samo ubierani przez rodziców, w latach szkolnych nauczyciele mieli problem aby odróżnić Jolę od Adama i nawet teraz , gdy już są dorośli nie zawsze wiadomo, które jest które ? I teraz mam pytanie, czy znaliście takich bliźniaków i czy daliście się nabrać na stary numer, czyli Adam musiał coś tam załatwić dla bliźniaczki Joli i wskoczył w jej sukienkę i buty na szpilkach i wyglądając jak kobieta zaliczył egzamin na prawo jazdy dla Joli za drugim podejściem na egzaminie a Jola udając swojego brata poszła do Banku i dla brata załatwiła kredyt na kupno mieszkania ? Generalnie to wygląda na komedię omyłek ale fiskusa można oszukać bez problemu w realu Czy znacie takie przypadki, że brat zamiast siostry poszedł w sukience na egzamin ?

Gość gość
znałam bliźnięta jednojajowe tej samej płci ale nawet jak się jedna przebrała w ciuchy drugiej to i tak dało się je rozpoznać po zachowaniu i wyrazie twarzy

Gość sierść psa
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość 'blizniacy jednojajowi musza byc jednej plci debilu' - jesteś głupsza niż III a może nawet VI konstytucja RP przewiduje debilko !

Gość gość
fakt, w dzisiejszych czasach mogą być różnej płci :D w zeszłym roku była setna rocznica pierwszej operacji

Gość wściekła_jestem
jednojajeczni? - jednojajeczna może być - jajecznica :)

Gość gość
bliźnięta jednojajowe są zawsze tej samej płci ( nie mam tu na myśli żadnych operacji, chodzi o biologię)