Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez tesciowa za 10z

tesciowa kupila bransolete za 10zl jak zrobic zeby to sie wydalo nie ode mnie

Polecane posty

Witajcie. Bardzo chcialam dostac bransoletke z tzn charmsami zawieszkami. W rodzinie umowilismy sie ze robimy sobie prezenty do ok 100zl. Tesciowa jest bardzo zamozna ale skapa. Od meza dostalam zawieszki d bransoletki 7 sztuk gdzie sa z aparta. A ona powieddziala mu ze dokupi od siebie i tescia bransoletke. Sama to zaproponowala. Na ur chwalila sie jaka droga i ze ze sklepu "yes" a kolezanka kilka dni potem zadzwonila ze ona kupowala u niej w sklepie ja za dyche. Kolezanka pracuje w takim swiecie ozdobek gdzie sa tanie ale ladne dodatki. Jednak gdzie tu logika? Ja przeczuwalam ze bransoletka za lekka, dziwna jak niby za 200zl z yes. Co zrobic zeby sie to wydalo? Jak moge np zmienic jej kolor? Albo cos? Zeby wyszlo na jaw... Wtedy powiem ze oddam na gwarancje do "yes" i wszystko sie wyda. Prosze o pomoc :-D

Gość gość
ale ty głupia jesteś :o

Gość gość
nic nie rob tylko schowaj i powiedz ze ci sie urwala i idzisz z gwaancja

Gość gość
Musisz dużo ja nosić to zrobi sie zielona- taki urok tych tworzyw że sie odbarwiaja szybko. Albo np powiedz że jest za krótka czy też za długą i chcesz oddać do przerobienia.

Gość gość
taka "biżuteria" zwykle śniedzieje, zostawia zielone na ręce, powiedz teściowej przy mężu i teściu że nie wiesz czy jej nie wcisnęli czegoś nieoryginalnego w aparcie bo Ci ręka zielenieje jak nosisz, a masz takie coś tylko jak biżuteria nie jest ze srebra ani złota ;)

Gość gośćja83
wsadz na noc do wody powinna zmienić kolor.Teściowa chciała być cwana...

Gość gość
i że trzeba będzie reklamować w aparcie, i czy nie dałaby C***aragonu czy dowodu zakupu albo poszła z Tobą, bo to nie do pomyślenia żeby tak droga bransoletka okazała się podróbką :;)

Gość gość
haha powiedz jej, że kupiła u twojej kolezanki i ona cię o tym poinformowała po prostu

Za dluga jest to fakt. Moglabym ja oddac do skrocenia. A z tym pdbarqienie to tez fajne. Sek w tym ze jak juz wiem ze to za 10zl boje sie jej nosic z tymi zawieszkami zeby w razie "w" urwania ich nie zgubic

Dobre dobre :-) dzieki wielkie

Gość gość
nie było oryginalnego pudełka?

Gość gość
wsadz ja do wody duzo i powiedz tesciowej czy moglaby z Toba zareklamowac bo zmienila kolor, a przeciez tak drogi produkt nie powinien tego robic.

Gość gość
Noś bez zawieszek, podciągnij ją tak żeby się ciągle ze skórą stykała, powinno się zielone szybko zrobić. U mnie takie posrebrzane to po godzinie zaczyna zostawiać ślady

Wlasnie mocze w wodzie zostawie na noc. Jutro zaloze z zawieszkamj przy mezu i zaxzekam az zapyta co sie stalo... Juteo kolo 18 do niej idziemy wiec beda jaja. Nie... Oryginalnego pudelka nie mam bo ona dala mezowi a on zaczepil zawieszki i zawiesil mi na rece. Tragedia z taka tesciowa... Ale mogla dac czekolade i napewno bardziej bym sie ucieszyla :-D

Gość gość
No to fajnia masz tesciowa. Ha. Odezwij sie jutro:)

Gość gość
Autorko i jak ? Kurde moglibyście kończyć takie ciekawe historie:)

Gość gość
to jakaś ściema skoro dała pudełko twojemu mezowi to znaczy że pudełko było. jak wy myslicie... a poza tym może dostałas oryginalną bransoletkę, a ta za 10zł była dla wnuczki bądź sąsiadki wyjdziesz na idiotkę poza tym , straszna z ciebie kobieta

Gość oral
czemu straszna? skoro sie umowili na prezenty za 100 zł to takżdy powinien dotrzymać słowa tym bardziej że teściową stać na takie wydatki. Jak dla mnie to jest to brak szacunku