Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paolaka12345

Gdzie Ci mężczyźni

Polecane posty

Gość Paolaka12345

Piszę sama nie wiedząc na co licząc, a mianowicie zastanawiam się gdzie i jak w dzisiejszych czasach poznać normalnego fajnego chłopaka, takiego który nie szuka przelotnej znajomości dla którego liczy się to jaka jestem, który kocha ... czy to tak dużo, dla jednych to normalne a dla mnie takie odległe. Nie wiem co robię źle ale nie potrafie znaleźć sobie tej drugiej połowy nie chodze jak dizewczyny w moim wieku (czyt 22 lata) na ciągłe randki, czy imprezuje tak w miare rozsadku, dużo osób mówi mi ze to nie możliwe ze pewnie nie chce bo "niby" fajna atrakcyjna dziewczyna zaradna i co z tego byłam dotychczas w 1 poważnym związku i co własnie nic cholerna zazdrość ciągłe kłótnie, nie wiem moze jestem nazbyt dojrzała ale chciałabym miec kogoś na kogo moge liczyc , do kogo moge sie przytulic pogadac powiedziec jak dobrze ze jestes , dlaczego niektóre dziewczyny przebieraja wybieraja, a ja co ja robie zle.... nie szukam ksiecia z bajki, mam znajomych i własnie kolegów , czy ja nie nadaje sie do zwiazku, czy co ?? gdzie szukac jak znaleźć czy moze po protu juz zawsze bede sama...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować