Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do pań

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jakbyście zareagowały jakbyście się dowiedziały, że facet, z którym jesteście od jakiegoś już czasu bardzo źle potraktował swoją byłą? Był chamski i arogancki, nie szanował jej, obrażał.. miałoby to dla Was znaczenie w dalszym rozwoju związku?

Gość gość
tak bo kiedyś tak samo może potraktować ciebie

Gość gość
a podjęłybyście jakieś kroki? rozmowa z partnerem, zerwanie?

Gość gość
chyba rozmowa... zerwanie zbyt pochopne byłoby.

Gość gość
a jeszcze jakieś pomysły i ewentualne reakcje?

Gość gość
może powiesz o co dokładnie chodzi? Jaka sytuacja? Bo nie wiem co mam C***oradzić, tak ogólnikowo to mówię... porozmawiać...

Gość gość
ale co mam opisać jeszcze? po prostu dowiedziałam się, że mój chłopak bardzo chamsko traktował swoją byłą dziewczynę. Zabawił się jej uczuciami, okłamywał ją, chciał ją potraktować jak panienkę do łóżka i dlatego nią tak manipulował a kiedy się nie zgodziła to zaczął obrażać.. co ja mam o tym myśleć?

Gość gość
Z kim ty się zadajesz :D tak, to taki typ i tak samo potraktuje ciebie.

Gość Avalon Ever
Daj sobie z nim spokój. Tacy ludzie się nie zmieniają.

Gość gość
Dokładnie, tacy się nie zmieniają, to tylko kwestia czasu kiedy odsłoni prawdziwe oblicze. Szkoda życia.

Gość gość
Za kilka tygodni lub lat.

Gość gość
skąd pewność, że po prostu nie zmienił się pod wpływem miłości? bo do tego chyba jest zdolny..

Gość gość
moze mu ktos d**e obrobil a ty we wszystko wierzysz. Najwazniejsze jak traktuje ciebie.

Gość gość
ooooohhhh peeennnisssss noooo

Gość gość
sila penisa co rabnal w c*** jest tak ogromna ze kobbbitkiiiii c***kik wieeerza zeee faciooo sioe zmieeenia oooooooohh penisku zap*****le

Gość gość
Myślę, że facet jak kocha to się potrafi zmienić. Co najważniejsze- musisz go nauczyć szacunku do siebie. Znam kolegę, który jest teraz w związku, kocha swoją dziewczynę... i jest ok... :) Przed Nią miał kilka dziewczyn, co kończyło się łóżkiem... nawet na pierwszym spotkaniu, nie wiem czy on je olał czy one jego, w każdym bądź razie nie ułożyło się miedzy nimi.. później brzydko je nazywał, co nie ładnie z jego strony.

Gość gość
po prostu od początku trzeba wyznaczyć granice. złapać za uzdę. Jak mu zależy to się będzie obawiał traktować źle. Ewentualnie po czasie może wyjść z niego chamisko , ale to może być za 3 lata albo za 30 lat, wtedy gdy już mu będzie mniej zalezało. :(

czasem faktycznie lepiej jest wiedziec mniej. jesli on ma ogolnie taki troche chamski charakter to wczesniej czy pozniej da to o sobie znac w waszym kontakcie. wtedy sie powaznie zastanow czy tego chcesz.

Gość gość
myślę że to jednak niestety prawda... widziałam tą dziewczynę i jej ból w oczach. Nie mogłaby kłamać. A wytłumaczysz mi co dokładnie mówił o swoich byłych ten Twój kolega? i jak teraz traktuje swoją dziewczynę ?

Gość gość
boje się też jego skłonności do alkoholu.. wiem, że trudno zaleźć kogoś w tych czasach kto mało pije ale u niego jakoś mi to przeszkadza bo widzę że mu na tym zależy..

Gość psycholog_dyzurny
mi by to przeszkadzało, gdybym był dziewczyną. i u dziewczyny też, gdyby tak potraktowała ex... :P

Gość gość
Heh, no coś wspominał , że taka i owaka. Np. jeden kolega się go pytał " co tam u Asi?" a on na to " u tej k***y?" , straszne słownictwo... Teraz ma dziewczynę, którą bardzo kocha.. są szczęśliwi. Jest bardzo o Nią zazdrosny , nigdy nie powiedział na nią złego słowa (przynajmniej w towarzystwie)...

zdystansowałabym się i może nie skręciłabym od razu, ale bardzo bym uważała. Podły charakter często wychodzi prędzej czy później.

Gość gość
próbuję ale jakoś mnie to zraża.. jak chłopak w taki sposób wyraża sie o kobietach to źle o nim świadczy bardzo. A ta dziewczyna, z którą rozmawiała uświadamiała mi, że nic winna mu nie była, zakochała sie a on chciał się tym pobawić. Powiedziała mi też, że pewno jej nie uwierzę i mam takie prawo i że jemu zależało tylko na sprawach łóżkowych z tym że to wyczuła i nie zgodziła się na bliższe kontakty a on chyba przeżyć tego nie mógł bo bardzo mu się podobała fizycznie..

Gość gość
mam mętlik :(

Gość gość
Tak k***a cham będzie dla ciebie cudowny :D jeśli jesteś taka sama. Skąd się takie debilki biorą? Ktos tu napisał, ze laski kierują się c**ą i hormonami i wcale się nie dziwię....

Wiecie co kiedys moj byly tak traktowal swoje byle gadal d***** k***y itp na poczatku myslalam ze bedzie ok a od kad nie jesten z nim nie daje mi zyc :( cham prostak! Nie warto takiego nawet poznawac a nadodatek ze ja nic zlego nie zrobilam dalam mu szanse bo szkoda mi go bylo bo tak gadal ze nie ma powodzenia w milosci a to ze nie pokochalam go nie moja wina zreszta to dzieciak