Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezrobotny facet

Polecane posty

Gość gość

Pisze tutaj, poniewaz glupio mi na ten temat rozmawiac ze znajomymi. mianowicie niepokoi mnie podejscie mojego chlopaka do pracy - niby szuka, niby sie zalapie, ale zaraz ktos lub cos go wkurzy i rezygnuje. Pomyslalabym, ze to len, ale np. w domu mozna powiedziec, ze pali sie do roboty - nie ma u niego czegos takiego, ze wstanie i wyleguje sie caly dzien przed TV. Zawsze ugotuje, posprzata, naprawi kazda usterke - dlatego w tej kwestii potrafi mnie zmylic co do swojego lenistwa. Chcialabym rozpoczac zycie na wlasna reke, on tez chcialby, zebym wprowadzila sie do niego (mieszka jeszcze w domu rodzinnym) - ale ja mimo wyksztalcenia bezskutecznie szukam pracy, a na garnuszku jego rodzicow nie mam zamiaru siedziec. On natomiast podczas samego tego roku mial mozliwosc pracowania w kilku miejsach, no ale...wlasnie, jak wyzej. Teraz niby znowu szuka. Co zrobic w takiej sytuacji, martwie sie, ze juz cale zycie bedzie tak mial...z drugiej strony w zyciu codziennym jest pracowity. Jak myslicie, czy sa jakies sensowne rokowania na przyszlosc ?

Gość gość
nie jest pracowity tylko ma adhd

Gość pierdolenie o szopenie4
Hmmm.... wygodnicki maminsynek. Rozpieszczony. Fajnie, że potrafi trochę zrobić. To plus. Ale Ty: "Nóżka zawinąć już czas stąd swoje dupska Czyżak czapka no to buźka życzę ci zdrówka Główka mi działa więc stąd s*******am już nara".. Tak. Uciekaj, chyba że takiego lamusa będziesz później we wszystkim wyręczała. Poważnie.

Gość gość
Nie pracuje, bo nie musi bo nauczony, ze rodzice daja. Bedziesz miala z nim problem, gdy zalozycie rodzine, prawdopodobnie odpowiedzialnosc finansowa go przerosnie.