Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan pomidoree

to ja

Polecane posty

Gość gość
Nie fajna sprawa ,nie bardzo wiadomo co w takiej sytuacji można zrobić poza ewakuacją ;) Ile już ta gnida tak robi? 4 lata ? uuuu kawał czasu

Gość Łona jest Aniołem
ano :)

Gość gość
idź na policje hehehe ,przecież jeśli piszesz prawdę( a mnie się wydaje że może ty zbyt mądry nie jesteś) ale raczej nie kłamiesz ,i jeżeli trwa to od wielu lat ,to jest to gorszę i bardziej ohydne łamanie prawa niż w jakimś bananowym kraju ;) w sumie nie obrażając bananowych krajów ;)

Gość gość
dobre ;)

Gość gość
Smród znowu przyczłapał za mną na portal Racjonalista.pl i założył nick który ma mnie się kojarzyć z imieniem dziewczyny z którą się obecnie spotykam ,nie to żebym się działaniami szczocha nadto przejmował ,przywykłem do tzw. sprytu bydlaka ...ot tak sobie odnotowuje jego działania ,skoro bydle wychodzi ze skóry żeby mnie pokazać jak jest dobrze poinformowany co do mojego życia osobistego ,dlaczego by nie opatrzyć jego kuu-res-twa specjalnym komentarzem .

Gość gość
na to że bydle używa imion osób z którymi się spotykam w życiu jako nicków na kafeterii w ogóle już nie reaguje ,jaki jest to portal i co można tu wypisywać nie jest dla nikogo tajemnicą .Na racjonaliście wsza radzi sobie nieco gorzej ,ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi..:classic_cool: nawet poziom nękania nie może być dużo wyższy od nękającego (zawsze jak małpa można klepać albo podsłuchane rozmowy albo zakładać charakterystyczne nicki )

Gość innny gość
a jak myślisz po co taka k*****a to robi ?

Gość innny gość
może sam podawaj dane osób z którymi się spotykasz na forach które odwiedzasz opisuj co robicie i streszczaj swoje prywatne rozmowy ,? po co dawać wszy się wyręczać ?

Gość gość
nawet poziom nękania nie może być dużo wyższy od poziomu nękającego .-miało być