Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan pomidoree

to ja

Polecane posty

Gość gość
dobry tekst ,szczery

Gość gość
Trochę jest też chyba przygłupi ,brak mu argumentów więc myśli że zaszokuje kogoś ujawniając rzeczy do których dostępu mieć nie powinien . Inna sprawa że taka sytuacja mentalnym wy-pie-rdkom może dawać poczucie władzy ,wy-pier-dkom zwykle roi się iż jak napiszą "srałeś dziś o 10:31 czytając przy tym "wprost" ;) zyskują w oczach srającego jakiś szczególny nimb ...no to jest dopiero szoking ;)

Gość gość
"pomidoree"to z ciebie niezły psychol jest ,założę się że masz wzwód jak dokazujesz "w te swoje gierki" ;)

Gość gość
zwichrowany człowiek ,szkoda że prawdziwemu "pomidoree" brak nawet jaj żeby przyznać się do swojego hobby ,taki z niego obły balasek ;)

Gość wolelato
wiecie co ja myśle? ostatnio bylo zapotrzebowanie na temat, to się pojawil. Kto obserwuje forum to wie o czym piszę. To co napisał tem POMIDOR to bujda na kółkach, a sam POMIDOR to BURAK :)

Gość gość
"... co ja myśle" szumnie ,na wyrost i bez pokrycia.

Gość pan pomidoree
bez przesady jestem zdrowo pie-er-dol-ie-ty ale politykę mam w d***e.jestem chyba psychopatą ale użytecznym.

Gość gość
prawdziwy "pomodoree" jest na pewno.

Gość srach ach
jeżeli ktoś oglądał "*8 mm" nie powinien się dziwić ,są czuby i psychole i to wszystko ,tacy się urodzili ,żadne ach i och ,tacy są .:)

Gość gość
bo ludzi to dziwi ,kobieta z brodą też ,przykład pana a może pani "pomidoree" jest tylko trudniej uchwytny .:)

Gość gość
Hanka, znów walisz w gacie ze złości, szkapo :D

Gość gość
zapewne tak jak mój żółw Kxawery [imie na czesc przechodzacego nie dawno huraganu]-nieuchwytny :D

Gość gość
..po prostu żywioł a teraz kręci kółka w akwarium ,co za gadziorek uhmmm

Gość gość
no to teraz wszystko jasne kto gdzie pisze,oj jaka kafe mała.

Gość bigossss
strach się BAĆ :P

Gość gość
pi-zde-usza zza winkla ?

Gość ostateczna wykładnia
"pan pomidoree "w fachowej terminologii -"minimalizuje ryzyko porażki..." :D

Gość gość
i nic dobrego z tego nie wyszło, bo relacje się tworzy z drugim człowiekiem poprzez rozmowę, a nie wpierd****e się komuś w życie.

Gość Inez i Ola
"i nic dobrego z tego nie wyszło, bo relacje się tworzy z drugim człowiekiem poprzez rozmowę, a nie wpierd****e się komuś w życie." A nam "pan pomidoree" się podoba ,można by rzec że nadajemy na tych samych falach ...:-P

Gość lata_mi_to_koło_khymm
Drugi Rolo Tomassi :)

Gość Inez i Ola
Takiego faceta nam trzeba ,równie chory co my ! ;) a może to my same .....,moźee o jeden ras za duzio incepcje obejzialysmy ;)

Gość gość
Wiecie co jest zabawne ? Zabawne jest że nawet jak ktoś czyta ten wątek o "panu pomidoree" to uważa go za przerysowany albo żart ...Normalny człowiek zawsze sobie myśli -"Acha ...przecież takich zyebów tak naprawę nie ma ,tak po-sr-any koleś by się w życiu nie uchował "

Gość gość
może ta cała Ola ,Inez i "pan pomidoree " to po prostu silne kobiety są ...? :D pozazdrościć takiej siły...

Gość fan seriali
to smutne że śmiecie pokroju Francisa Underwooda w rodzaju "pana pomidoree" zawsze wygrywają ... takie są fakty niestety.

Gość fan seriali
to goowno posluguje się ludźmi ******* stręczyciel .:)

Gość hush hush1
pół biedy że oni chcą być zakulisowi ,tam tego i cicho sza ;) mniejsza z tym że posługują się ludźmi i zachowują jak skończone qrwy i stręczyciele ...najgorsze że mimo tego całego sprytu i łajdactwa są po prostu ,nieporadni (fatalna mieszanka) Z drugiej strony może to i lepiej .Porównanie z "Francisem Underwoodem" idealne .Tego świata nie posiądą "cisi" posiądą go mendy bez skrupułów (może z resztą zawsze tak było.)

Gość gość
".Tego świata nie posiądą "cisi" posiądą go mendy bez skrupułów (może z resztą zawsze tak było.)" dobre podsumowanie całej tej historii.

Gość gość
" pan pomidoree" znów się uaktywnił ...:) Dla nie zorientowanych ,aktywność "pana pomidore" być może jest zagadkowa dla mnie to cóż chleb powszedni ..."pomidoree" nie porzuca starych sprawdzonych schematów ...Co kręci "pomidore" ? Otóż wyobraźcie sobie iż rozmawiacie we własnym mieszkaniu na dowolny temat no choćby pod tytułem "owłosione nogi kolegi" oraz że podczas tej bądź co bądź banalnej pogawędki pada jakieś słowo (obojętnie jakie np "ważka" ;) Po czym wchodzicie na publiczne forum takie jak dajmy na to kafeteria i od razu trafiamy na temat założony przez "pana pomidoree"(albo jakiegoos jego pomnieszego pieska;) temat pod tytułem "Owłosione nogi"...:D po czym wczytując się w treść widzimy powtarzane z uporem maniaka słowo "ważka" ;) Pewnie zapytacie o co ten cały ambaras ,koleś jest c***jem ,mentalną qrwą ale nikomu krzywdy nie robi ...prawda ..? Chodzi przecież tylko o pokazanie że qrwa ma za nic naszą prywatność ,że może robić co mu się podoba a my to musimy znosić ...Generalnie mam w******* na podobne zagrywki mikro-c***jka ;) skoro jednak menda bawi się w ten sposób dlaczego ja nie miałbym dokumentować sobie jego działalności ? :)

Gość gość
Stary przecież wiesz że w takiej sytuacji można tylko wyjechać z kraju ,gdzie pójdziesz na policje ? przecież ta zwykła k******a pewnie stamtąd się wywodzi ...:) czegoś jeszcze nie wiesz ? coś do ciebie nie dotarło ? :)