Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLECENIA EGZAMINATORA

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie:-) Za 2 tyg mam egzamin na prawo jazdy i w zwiazku z tym mam pytanie do tych ktorzy maja juz to za Soba - czy mogli byscie podac mi polecenia jakie podaje egzaminator i sprecyzowac je ?Boje sie ze zadanie bedzie tak dziwnie zadane ze z tego stresu w ogole nie zrozumiem o co mu chodzi. Wiec ze nie padaja proste zadania jak np "skrec w prawo zawroc tutaj zaparkuj tu" " tylko jakos dziwnie :P POMOZCIE;P

Gość gość
No wlasnie padaja takie proste...

Gość Allozjjzaaa
co ty piszesz, egzaminator zadaje normalne polecenia, jak niby miał by c**przekazać żebyś skręciła w lewo lub zawróciła na rondzie? :D jedź Pani na ulice Marsząłkowską? hehe

Gość gość
Mówi np, ze masz jechać prosto i skręcić w pierwsza w lewo, lub proszę jechać prosto i na najniższym skrzyżowani zawrócić. Ty oczywiście patrzysz czy możesz skręcić w lewo bo to jest podchwytliwe lub czy akurat na tym skrzyżowani mażesz zawrócić czy może dopiero na następnym

Gość Allozjjzaaa
nie ma co się stresować, każdy egzaminator to też człowiek! Jak nie zrozumiesz polecenia to się pytasz po prostu... to twój egzamin i ty go zdajesz

Gość Allozjjzaaa
racja, w ten sposób może też mówić, ale to jest całkiem normalne:O na jazdach cały czas tak mi mówili żebym się nauczyła i przygotowała do egzaminu.

Gość gość
No niby macie racje ..:-) a kiedy bym miala zawrocic na 3? Jak powie zawroc Pani na ulicy ? a jak powie zawroc z wykorzystaniem infastruktury czy jakos tak to w bram czy cos mam wjechac tak ?

Gość gość
kazał mi skręcić np. w lewo, ja skręcam, a tam zakaz wjazdu. I oblałam :D

Gość gość
Kazał też złapać za gałkę, ale nie złapałam :P

Gość gość
a to cham!:P

Gość Allozjjzaaa
jak c***owie zawróc z wykorzystanien infrastruktury, to najlepiej wybierz normalną drogę, nie brame, tylko patrz dobrze czy nie ma zakazu wjazdu. Dziwne te wasze pytania, ja jak sie uczyłam jezdzic to z instruktorem objezdzilam całe trasy egzaminacyjne i potem je znałam na pamięć i nie bałam sie takich rzeczy jak wy, zdałam za pierwszym

Gość ŚwieżaKierowca
Co wy mówicie! Ja zdawałam egzamin w zeszłym tygodniu. Egazminator po wyjeździe z placu powiedział: "Trasa egzaminacyjna nr 15, proszę jechać". Wasi instruktorzy nie ćwiczyli z wami wszystkich tras w danym ośrodku?! :O

Gość Allozjjzaaa
ja zdawałam 3 lata temu prawko, to co się teraz dzieje to jakaś paranoja :O nie dośc że testy durne to i praktyka