Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalaga

negatywny test z krwi i moczu a brak okresu

Polecane posty

Gość maaalaga

Dzis mija 14 dni od stosunku zabezpieczonego prezerwatywa ktora sie zsunela, ale wytrysk byl na zewnatrz. Od rozpoczecia wspolzycia zmienil mi sie cykl i przebieg miesiaczki. Stala sie slabsza i ostatni cykl trwal 24 dni, od 6.11. Dzis mija miesiac tego cyklu. Zrobilam rano test i wyszedl negatywny, a 11 dni po stosunku zrobilam z krwi i tez nie pokazal ciazy. Co sie dzieje? To ciaza czy przez juz stres sie spoznia?

Gość gość
a jakies objawy?

Gość maaalaga
No troche czasem mnie brzuch boli, ale nic poza tym. Sluz jest slaby, ale jest. Nie specjalnie gesty. Sama juz nie wiem, moze to stres. Biore od 6 dni gorace kapiele/prysznice. Chyba powtorze bete w poniedzialek.. po 17 dniach od stosunku powinien wyjsc wiarygodny?

Gość gość
tak powinien byc wiarygodny, mysle ze niejestes w ciazy jesli wytrysk byl poza Toba to raczej malo prawdopodobne, rozne uwarunkowania maja wplyw na dlugosc cyklu, stres tez. daj znac jak beta w poniedzialek

Gość gość
autorko czemu zakladasz post jak juz o tym pisałam pt. ciaza czy schiza i nie mów za to nie ty idz do ginekologa co my wróżki jesteśmy

Gość maaalaga
Przepraszam, wlasnie nic mi sie nie wyswietlalo pod tym, myslalam ze nikt nic nie napisal. Zalozylam nowy. Denerwuje sie. Tez myslalam o ginie, ale czy np po 18 dniach od stosunku moze cos zobaczyc czy to za wczesnie?

Gość gość
gin i tak nie powie wiele o ewentualnej ciąży. Lepiej powtórzyć betę, ale czy uwierzysz w wynik?

Gość maaalaga
To lepiej zrobic bete niz isc do gina? Chociaz wydaje mi sie ze on moze wykluczyc ciaze i podac jakis ewentualny powod braku okresu.. na bete pewnie i tak mnie wysle.

Gość gość
Tak bo niespełna 2 tyg. po stosunku lekarz niewiele co zobaczy na usg. Owszem mogą być pewne objawy wskazujące ciąże ale może też być zbyt wcześnie. Zrób betę drugi raz i zapisz sie do gina potem. Moim zdaniem masz jakieś probemy hormonalne -wskazują na to zmiany cyklu oraz samego krwawienia.

Gość maaalaga
Czyli beta ktora zrobie w poniedzialek bedzie w pelni wiarygodna? To bedzie 17 dni po stosunku. Czy moze poczekac jeszcze chwile? Tylko czy duzo to da. Moze wystarczajaco duzo czasu to 17 dni