Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO STOSUJE AFIRMACJE I WIZUALIZACJE

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie,kto stosuje i jakie osiaga sukcesy???

Gość gość
ja stosuje mam wymyślonego przyjaciela, mężczyznę, który co wieczór, jak zasypiam, zabiera mnie do lepszego świata, są tam tylko zielone łąki, nieliczne drzewa, spokojna, ciepła plaża oraz wygodny, duży dom jak przykładam głowę do poduszki wyobrażam sobie, że robię krok i przechodzę do tamtego świata, momentalnie znajduje się na zielonej trawie i czuję lekki wiatr a pod drzewem siedzi on i na mnie czeka i od tej pory wszystko będzie dobrze momentalnie czuję jak schodzi ze mnie cały ciężar, odchodzą wszystkie zmartwienia i stresy, bardzo dobrze śpię, regeneruję się, mam autentyczne uczucie, że zrobiłam coś fantastycznego będąc tam a to znaczy, że życie nie jest takie złe, skoro dostarcza takich dobrych wrażeń, rano wstaje i mam nowe siły na uczestnictwo w naszym świecie, jakże innym, gorszym i plugawym robię to od lat, mam to wyćwiczone, dlatego wieczorem wystarczy, że wykonam tylko jeden krok w myślach i ju tam jestem, kwestia wprawy reasumując, codziennie wieczorem wyobrażam sobie, że jestem gdzie indziej, z kimś innym, robię co innego, to daje mi uczucie ulgi i głębokiej regeneracji, daję siłę by rano żyć od nowa w gorszym świecie polecam każdemu

Gość gość
Lepiej się pomodlić.

Gość gość
u mnie modlitwa się nie sprawdzi, bo ja nie wierzę, to dobre dla głęboko wierzących w Boga i jest to kwestią wiary

Gość gość
Modlitwa nie wyklucza afirmacji,ani wizualuzacji,wrecz ja czasto powiela

Gość eligia
gosciu od wizualizacji lepiej wymysl jakies imie, bo ciekawie piszes, a masz kogos w zyciu realnym? bo to troche taka zdrada bylaby jednak, jesli masz... spodobal mi sie twoj pomysl, nie myslalam, ze az tak dziala

Gość gość
Jaka zdrada,to ze chcesz sie wyciszyc****oprawic sobie stan psychiczny??to chyba pozytywne

Gość gość
Ja stosuję wizualizację. Staję przed lustrem i opowiadam w czasie teraźniejszym koleżance.

Gość gość
jestem, powróciłam wyćwiczone wizualizacje działają bardzo silnie, ja swoje stosuję w różnych wersjach od dziecka, teraz jestem po 30-stce mam kogoś w życiu realnym, mieszkamy razem, nie traktuję wizualizacji jako zdrady, poleciłam ją także swojemu mężczyźnie ale on w to nie wierzy, jego sprawa musisz dużo ćwiczyć, wybrać sobie jeden stały, przekonujący, trafiający co Ciebie motyw i go stale udoskonalać polecam

Gość gość
dodaje temat do ulubionych

Gość Amelimamanka
ja stosowałam i wizualizowałam sobie związek z kolegom ze studiów kilka lat i ... teraz jestem z nim co wcześniej dla mnie było nie do pomyślenia a jednak myślami sprawiłam, że stało się faktem

Gość gość
ja tez mam przyjaciela , faceta gadamy ze soba pytam go o rozne rzeczy w myslach a on mi odpowiada jak mam zarządzić roznymi sprawami

Gość gość
czyli to kolejny dowód na to, że to działa :)

Gość gość
to się nazywa przewodnik duchowy

Gość me me me nie loguje sie
muszę przyznać, że wizualizacje się sprawdzają, afirmacje również choć najczęściej robimy to źle.... u mnie jeszcze sny są dość prorocze ;) choć i tak mnie to przeraża. świat powinien być prostszy :P choć uwielbiam piękno jego zróżnicowania i niepoznania do końca... można odpłynąć a tu tyle obowiązków :O

Gość gość
Bo swiat jest prosty,tylko ludzie juz tak daleko odeszli od tego czym sa naprawde

Gość gość
Wizualizujcie !!!

Gość gość
ja stosowalem kilka lat temu i sie wszystko sprawdzilo. Myslalem o kobiecie z gruntu rzeczy wydawo sie to niemozliwe a jednak .Mowia ze stosowanie afirmacjii i wizualizacja to sprzeczne z naukami KK,i moze doprowadzic do otwarcia sie na zlo,zlego.

Gość gość
wszelkie szatany czy inne "zła" to ewentualnie bat na tych, którzy w to wierzą, ogólnie wierzą w boga i diabła ich wszystkie przymioty, nie wierzący są bezpieczni słyszeliście o opętanych przez diabła niedowiarków ? wszyscy, którzy czegoś takiego doświadczyli byli głęboko wierzący jakieś wnioski ???

Gość gość
Warto byc głeboko wierzyacy,to przeciez oczywiste

Gość gość
Ateisci sa juz opetani wiec nie ma potrzeby o nich walczyc

Gość mookkaa
modlę się i to mi daje spokój ducha przeciw agresji modliłam się codziennie na różańcu i zmienili się agresorzy w normalną rodzinę ważne by modlić się o miłość w rodzinie

Ja stosuje, dziki nim zaczęłam bardziej wierzyć w siebie, osiągać drobne sukcesy, łatwiej nawiązuje kontakty z innymi i czyściej zdarzają mi się miłe, niespodziewane niespodzianki :) Słucham afirmacji zazwyczaj na YT tak jest mi najwygodniej a później często powtarzam je w ciągu dnia, tutaj przykładowe afirmacje dla kobiet: https://www.youtube.com/watch?v=M9nVUhUI9S0