Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad date rescue

jak odwolac randke pomozcie

Polecane posty

Gość bad date rescue

witajcie:)pomozcie,jak odwolac randke,ale nie chodzi mi tylko o hedna randke,jak dac do zrozumienia,ze nie chce sie w ogole spotkac.przemyslalam sobie to i owo i uwazam,ze ja i facet do siebie nie pasujemy.przyznam,ze dosc pochopnie sie zgodzilam na spotkanie,ale nie krzyczcie tu na mnie tylko pomozcie:Pmoze jakies sposoby,porady?

Gość gość
wysyłasz smsa "sorry, ale jutro mi nie pasuje, może innym razem". I już się nie odzywasz. Chamskie, ale działa

Gość bad date rescue
bo nie napisze przeciez,hej sorry ale chyba nie jestes tym kogo szukam:Oz tym sms to moze i dobry pomysl,ale nie wiem czy facet jest na tyle rozgarniety,moze pomysli,ze naprawde nie mam czasu i zaproponuje inny dzien

Gość gość
najlepszy tekst to "wybacz, wróciłam do byłego"

Gość gość
to wtedy mówisz "zastanowię się" i już się nie odzywasz. Nie odpisujesz na smsy, nie odbierasz tel.

Gość gość
Napisz, ze jednak przemyślałaś wszystko i to nie jest to,.ze dziękujesz za spotkanie, ale to byl ostatni raz. I tyle.

Gość gość
zawsze mozesz isc na randke i zrobic na nim zle wrazenie.sam spiertoli od ciebie:)

Gość gość
napisz smsa: Przepraszam, odwołuje bezterminowo nasze spotkanie. Następnie pozostajesz bez odzewu. W razie próby kontaktu nie odbierasz telefonu i nie odpisujesz na smsy Tylko prawdziwy desperat będzie szukał dodatkowo kontaktu bezpośredniego i przylezie dom dom. Raczej nikt normalny tego nie zrobi ale jeśli to mówisz, ze zmieniłaś zdanie i już nie chcesz go widywać.

Gość gość
Patrząc na popularność jednego z tematów na kafe, to po spotkaniu jak pójdziecie na przystanek, idź się wysikać za przystanek ni z tego ni z owego, powiedz że idziesz się wysikać. Powinno go odrzucić

Gość bad date rescue
haha dobre z tym przystankiem:Dale bez przesady,czemu mam robic taki chlew:D

Gość gość
normalnie, dzwonisz i mówisz, że nie będziecie się więcej spotykać- niektórym to tylko pozazdrościć problemów

Gość gość
Jest teraz taki top na 'topie', że dziewczyna tak zrobila przy facecie i on napisal ze go to odrzuca I tak mi się skojarzyło :P Ale na kafe niektórzy nie uważają że to chlew tylko normalka :o

Gość gość
a topik się nazywa "czy tej dziewczynie brak klasy", jest na 1 stronie

Gość bad date rescue
nie wiem czy dobrze zrobilam ale zablokowalam jego nr i zablokowalam go fejsie.randka miala byc w niedziele,moze sie domysli,ze skoro nie odbieram i nie odpisuje to nie bedzie spotkania.

Gość gość
niewychowana kretynka ;/ tak trudno zadzwonic****owiedziec mu to co tutaj napisalas?

Gość gość
jak dziecko sie zachowałaś

" gość Patrząc na popularność jednego z tematów na kafe, to po spotkaniu jak pójdziecie na przystanek, idź się wysikać za przystanek ni z tego ni z owego, powiedz że idziesz się wysikać. Powinno go odrzucić " haha, kocham was <3 :D

Gość bad date rescue
ale skutecznie:Pzreszta ktory facet zrozumie´´nie pasujemy do siebie´´.zaden.efekt berdzie ten sam,czy ja wredna baba.taka natura facetow,czy odmowisz tak czy inaczej-efekt ten sam.

Gość gość
Piszesz, ze rura pekla i musi przyjsc hydraulik. A pozniej piszesz, ze hydraulik zawrocil ci w glowie i jestes juz zajeta ;)

Gość gość
jezu dziewczyno, miłoby ci było jakby ktoś się z tobą umówił a potem robił sceny typu blokowanie na facebooku czy nieodbieranie tel? Zadzwoń albo jeśli się boisz to napisz smsa wprost, że on ci nie odpowiada i nie chcesz się z nim spotkać. Nie wiem skąd takie dziecinne zachowania się biorą. No chyba ze faktycznie masz 15 lat ...

Gość gość
oj niestety zgadzam sie z autorka bo facet zawsze sie obrazi.jak mu odmowisz grzecznie to bedziesz ostatnia blac,jak go olejesz tez bedziesz ostatnia blac.facet mysli ujem i tyle.szkoda sie wysilac na dyplomatyczne przemowy.blokuj go i tyle🖐️

Gość gość
powiedz ze cie glowa boli, ja tak powiedzialem i wyszlo luksusowo czyli obrazila sie :)

Gość gość
jak odmówisz wprost to będziesz bladź, ale za to koleś się odczepi, jeśli będziesz miła albo będziesz wymyślała jakies pokrętne wymówki to nie da spokoju, chyba ze zależy ci tak naprawdę na jakimś tam adoratorze, którego masz gdzieś i który ci się nei podoba ale mimo wszystko łazi za tobą i podbija twoją wartość..

Gość bad date rescue
nie zalezy mi i nie wiem co za diabel mnie podkusil,ze sie zgodzilam:O

Gość Kasia44
Napisz facetowi prawdę. Zbyt pochopnie zgodziłam się na spotkanie z Tobą.Po głębszym przemyśleniu stwierdziłam że,nie jestem gotowa.W związku z tym sprawa nieaktualna.Przepraszam, pozdrawiam.

Gość gość
pisz prawdę, najlepiej trafi do niego, jeśli jest normalny to nie będzie robił problemów, pozatym nie myśl, że jesteś taka jedyna, bo faceci jeśłi są wolni to zazwyczaj umawiają się z róznymi babkami w jednym czasie żeby uniknąć takich sytuacji jak z tobą. Generalnie nie ma co popadać w sentymenty tylko głośno mówić i wprost inaczej nie tylko w polu randek ale w życiu nic nie uzyskamy.

zalezy na ile go znasz,jesli mimo odmowy,wiesz ze bedzie robil cyrk,to sie z nim umow i zacznij gadac jak nawiedzona,ze jest twoim idealem i widzisz go w roli przyszlego meza i ojca twoich dzieci:Dgwarantuje 100%skutecznosci,facet ucieknie z predkoscia swiatla.jednak tylko wtedy rob ten trick,jesli on jest natretny,jesli normalny to posluchaj dobrych rad wyzej.

Nie zachowuj się jak ostatnia niunia bez klasy. Napisz gościowi szczerze w sms'ie, że przemyślałaś sprawę i doszłaś do wniosku, że nie pasujecie do siebie. W związku z tym odwołujesz spotkanie. Jeśli ma cokolwiek w głowie to da sobie spokój po takim komunikacie.

Gość bad date rescue
a jak soaty czemu nie pasujemy do siebie?ja bym to zrozumiala i nie patala,ale wiesz,rozni sa ludzie.to co mam wtedy odpowiedziec?

Gość bad date rescue
sorry za literowki ale z telefonu zaczelam pisac.mialo byc,co jesli sie spyta czemu do siebie nie pasujemy i ze ja bym bym po takim tekscie nie pytala juz o nic,ale rozni sa ludzie.on moze zapytac.co wtedy odpowiedziec?