Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość

bolące sutki

Polecane posty

Gość gośćgość

hej W tamtym tygodniu parę dni bolał mnie kręgosłup na dole (lędzwia). Myślałam,że to jakieś przeziębienie bo 2 dni źle się czułam.W tym tygodniu boli mnie jajnik prawy. Mam bóle menstruacyjne ale słabe.Dwa dni temu zaczęły boleć mnie sutki tak że nie mogłam się wytrzeć ręcznikiem i spać na brzuchu. A dziś rano dalej bolą i są strasznie suche. Powinnam dostać miesiączkę dziś albo jutro. Miała tak któraś Kochane ??? pozdrawiam.

Gość gość
zrób test.

Gość gość
Jak było z bzykaniem

Gość gośćgość
Tak współżyję z chłopakiem,używamy prezerwatyw ale nie zawsze staramy się uważać.

Gość gość
uważanie to nie antykoncepcja. Zrób więc test.

Gość gośćgość
Dziś jest drugi dzień jak miesiączka nie przyszła. Zmierzyłam temperaturę w pochwie i mam 37.4 ???

Gość gośćgość
Dziś na wieczór dostałam plamienia brązowo-czerwone. Jest tego bardzo mało parę plamek jak dla mnie to początek miesiączki spóźnionej ale miesiączki ,ale co z tą temperaturą 37.4 ??? miała tak któraś ??? pozdrawiam.

Gość gośćgość
Eh ... i dalej nic wczoraj znów parę plamek plamienia. Nawet mnie brzuch nie boli.

Gość Martynkaa1111111
Okazuje sie,ze nie tylko ja tak mam.. Mam identycznie jak Ty i rowniez obserwuje swoja temperature. Testy negatywne,ale mozliwe,ze zrobilam je za szybko. Poczytaj plamieniu implatacyjnym.

Gość gośćgość
Tak Kochana, ale plamienie implantacyjne to chyba tylko parę plamek jednorazowo ,a u mnie to były dwa dni takich plamek.Ja testu jeszcze nie robiłam.Poczekam do soboty może coś się rozkręci.A Ty ile dni jesteś po terminie miesiączki ?? pozdrawiam.

Gość gość
Zrób ten test. Moim zdaniem nie ma co czekać. Jeśli miałoby się rozkręcić to już to by sie stało. Całkiem możliwe że to ciąża.