Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiiee

ile lat trzeba mieć by spełnić marzenia

Polecane posty

Gość lubiiee

czego mogę się nauczyć w wieku 16 lat w sensie spiew, instrument, taniec czy jakiś sport ? da rade jeszcze czy już nie ?

Gość gość
sport napewno reszta odpada za stara jestes moja siostra ma tez 16 i nagle gra na skrzypcach żenada wychodze z domu jak gra

Gość Nannette
Mozna miec lat 5 a mozna miec 105. w kazdym wieku mozna sie nauczyc gry na instrumencie itp. Chociaz spiew to niekoniecznie, bo jak sie nei umie spiewac tylko sie falszuje jakby sie koty zarzynalo to nic z tego.

Gość Na marzenia nigdy nie za późno
Wydaje mi się, że możesz mieć ile chcesz lat. Na marzenia nigdy nie jest za późno. Niektórych rzeczy rzeczywiście nie da się nauczyć, a przynajmniej nie perfekcyjnie, gdy jest się za starym. Wydaje mi się, że na balet to już chyba za późno, bo jak szukałam w internecie to było, że można tańczyć, ale profesjonalistą się nie zostanie. Nie wiem czy to prawda. Co do instrumentów, to powiem tyle, że ja też mam trochę lat i również chcę nauczyć się grać na skrzypcach. Uważam że nawet 16 lat to nie jest za dużo. Zawsze możesz spróbować. Zresztą przejrzyj sobie jeszcze internet, może znajdziesz jakieś sensowne rady.