Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawa o znecanie sie psychiczne i fizyczne

Polecane posty

Gość gość

wlasnie mops i policja beda skladac z urzedu taka sprawe do sadu, moj byly mnie dusil i ponizal, mamy dziecko. Ma zalozone dwie niebieskie karty. Z dnia na dzien wiem ze zrobilam dobrze, ale on caly czas twierdzi ze to moja wina.... wiecie ile mu grozi? dodam ze nie byl wczesniej karany a to pierwsza jego taka sprawa. Dodam jeszcze ze ja i dziecko mielismy zrobiona obdukcje.

Gość gość
w naszym chorym:O kraju,może dostać zawiasy i grzywnę i na tym koniec:(

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, o nic się nie obwiniaj. Niech wie że nie jest bezkarny. Z nim nie ułożysz sobie życia.

Gość gość
kiolka dni temu z nim rozmawialam a on do mnie ze jego kolega dostal 3 miesiace na 5 w zawiasach i ze go to tez czeka, podenerwowany jakby to byla moja wina. Jego matka tak samo ze z jakiej racji ja policje wzywalam. Oczywiscie teraz gadaja ze to ja wezwalam policje bez powodu (po rodzinie) i ze to przezemnie dostanie zawiasy. nedzni sa...

Gość gość
i jeszcze smial do mnie powiedziec ze z ta obdukcja to juz przesadzilam.... ja nie wiem tacy ludzie to chyba powinni isc sie leczyc.

Gość gość
Dziewczyno,NIGDY NIE DAJ SOBIE WMÓWIĆ ,ŻE TO TWOJA WINA!!!Przeczytałam daaaawno temu,taki tekst w jakiejś gazetce i zapamiętałam go dobrze....można powiedzieć ,że to mi "życie uratowało".

Gość gość
Tak,tacy ludzie powinni się leczyć-to jest "przemocowiec";ale niestety nieczęsto się zdarza żeby ten fakt do nich "dotarł":Owolą zwalić winę na swoją ofiarę,bo tak jest łatwiej.

Na ogólnych jest temat o pomoc w odejściu od męża który się znęca poczytaj ,są tam mądre wypowiedzi.Dlaczego pytasz jaki wyrok ,nie odpuszczaj i staraj się aby dostał zakaz zbliżania się do Was ,obdukcja też dla dziecka a to bydle .Pisz pozew o rozwód i o alimenty na dziecko ,dasz radę a od debila uciekaj jak najdalej ,trzymaj się serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
na szcescie nie jestesmy malzenstwem, mieszkam u rodzicow z synkiem. i wlanie najgorsze jest to ze do niego nie dociera ze co on zrobil. gdy policja go wyprowadza z domu to sie stawial i chyba od nich wylapal, bo dwa dni pozniej jak przyszedl po syna to do mnie z pretensjami co mu przezemnie zrobili;/ a synka musialam mu dac bo ma takie same prawa do niego, bylam sie dowiadywac na policji jak to jest, i do puki nie bedzie sprawy o prawa rodzicielskie, moze go brac kiedy zechce;/

Gość gość
raczej nie może go brać kiedy zechce,skoro ma sprawę o znęcanie się;jeśli mu odmówisz a on wezwie policję to powinnaś powiedzieć,że gość ma założoną niebieską kartę i sprawę o znęcanie sie nad Wami i że w związku z tym boisz sie o bezpieczeństwo dziecka;wątpię żeby policjant zaryzykował w takiej sytuacji

Gość gość
tu nasze prawo jest nienormalne, dopuki nie bgedzie wyroku moze go zabierac.

Gość gość
o zakaz zblizania sie wystapil mops poltora tyg temu, do tej pory nie ma odzewu;(

Gość gość
zadzwoń najlepiej na niebieską linię" zajmującą sie" ofiarami przemocy i zapytaj tam co można zrobić,żeby on widywał dziecko tylko w Twojej obecności

Gość gość
to po co wybieracie takich?!