Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Transport dla gości weselnych pomozcie pliss

Polecane posty

Hej zastanawiam sie czy nie zamowic transportu na wesele ale tylko dla najbliższej rodziny czyli rodzice ,, chrzestni ,, swiadkowie ,, rodzenstwo ,, kuzynostwo i wojostwo najblizsze jeszcze raz podkreslam tylko najblizsza rodzina i ja bym chciala 2 busy takie 30-40 osobowe jeden dla mojej rodziny drugi dla rodziiny narzeczonego i busy bym chciala zeby po weselu jak sie juz skonczy cala impreza to przyjada po nas i do jednego moja najblizsza rodzina czyli ja jako pani młoda moi rodzice moj brat swiadkowa ciocia wujek kuzynostwo itd a do drugiego busa rodzina najbliższa narzeczonego czyli przyszly maz w roli pana młodego jego rodzice siostra kuzynostwo ciocia wujek itd i by nas te budy zwziozly kazdego do domu a nastepnego dnia to by te busy nas zawiozly na poprawiny weselne w takim samym skladzie jak kazdy wracal z wesela czyli moja rodzina i narzeczonego ja sobie tak to wobrazam tylko nie wiem czy tez zamowic te busy zeby z kościoła na sale zawiozly czy tylko z wesela do domu i nastepnego dnia na poprawiny weselne bo wiadomo na wesele to pewnie kazdy przyjedzie samochodem oczywiscie jest parking chodzi mi tylko o najblizsza rodzjne i w tej kwestii chcialam sie was poradzic czy zamowic busy z kosciola na sale i dalej jak wam wczesniej opisywalam czy tylko z wesela itd ? Blagamm was pomozcie mi

Gość gość
a dlaczego Ty nie pojedziesz z mężem i po co podział na rodzinę Twoją i jego?

Gość gość
zamów wagony bydlęce to wszyscy sie zmieszczą albo wóz drabiniasty

Gość poli30
jak to chcesz bez męża jechać...on sobie i ty sobie :O

Tak ustalilismy z narzeczom ze po weselu jedziemy do swoich domow sie wyspac na poprawinya zreszta bedziemy miec cale zycie do spedzania razem nocy a jesli chodzi wam o noc poslubna to zrobimy sobie w trakcie podróży poslubnej hehe ;-)

Gość gość
Transport jednak wypada zamówić dla gości. Myśmy wynajmowali takie mniejsze busy jak te www.artour.pl/galeria.html z tym, że odwoziły gości na kilka razy, w różne miejsca zbiórki że tak powiem. Niektórzy wręcz opłacają noclegi, ale wiadomo, że nie każdy ma kasę, zresztą moim zdaniem to już przesada.

Gość gość
jak masz zamiar robić małe wesele to moze zamiast busa czy autokaru wynając taksówkę wiekszą. TU http://www.radiotaximpt.krakow.pl/oferta-dla-firm mają takie, bo sama skorzystalam z ich pomocy jak organizowalam transport na slub mojej przyjaciólki.