Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex_mnie_zaraził

Czy jest na tym forum ktoś kto ma HIV pytajnik

Polecane posty

Nie jestem analfabetom, tylko nie jestem Polakiem i język polski był moim drugim językiem.

Gość gość
a faceci nadal chodzą na d******** że też oni się nie boję ;/ gardzę wszystkimi facetami, którzy korzystali z usług prostytutek!

Gość wiecie co wam powiem
kim wiec jestes, ze prawictwo i dziewictwo do slubu to jedyna sluszna droga? ;) aha - na poczatku tematu sam przyznales sie, ze przyklady takie jak autorki odstraszaja cie przed skorzystaniem z uslug prostytutki i ze wolisz juz zostac prawiczkiem. WOLISZ, pal licho, niech juz bedzie! A NIE ZE TO JEST TWOJ WYBOR! :D hipokryta :o

wiecie co wam powiem-To jest właśnie mój wybór, bo kasę mam na dziwfki, a są ode mnie parę km drogi. Więc nie chcę skończyć jak autorka, zdychając na Aids jak murzyny. A wy dalej się puszczajcie, też zdechniecie na Aids.

boisz sie choroby, a nie ze chcesz zostawic prawictwo dla przyszlej zony, jednak sam chcialbys pewnie dziewice. jak juz napisalam - hipokryzja ;)

wiecie co wam powiem-Jakiej żony? Nie zamierzam się żenić, nie zamierzam też być w związku, zresztą za stary na to jestem. Gdzie ty widzisz hipokryzję?

w tym, ze wyrzekasz sie czegos, do czego nie masz dostepu, czegos, co jest dla Ciebie nieosiagalne (moge sie mylic, jednak tak wynika z twoich postow) i szykanujesz ludzi, ktorzy biora to, co chca i to, co moga, a Ty nie. tak rozumiem twoje zacietrzewienie :)

nikt sie nie odezwie? dlaczego zostalam sama z BSA? :(

wiecie co wam powiem-Różnica między facetem a kobietą jest taka, że kobieta może mieć dziennie po 10 facetów na seks a facet już takiego wyboru nie ma, chyba że za kasę.Jak by nie patrzeć, to czasem brak wyboru jest lepszy, niż wybór, bo autorka dokonała wyboru i jak widać to przegrała życie, gdyby nie miała wyboru tak jak ja, to by dożyła chociaż 30 w dobrym stanie, a tak to jak uda się jej dociągnąć do 30 na prochach, to będzie dobrze.

Gość gość
bo z BSA sie nie dyskutuje, tylko ignoruje. Za madre rzeczy piszesz. Do niego jak do prawiczka-hipokryty trzeba a nie do rozumnej istoty :D

co ty pleciesz, czlowieku! w dzsiejszych czasach, przy obecnej medycynie - i konsekwentnym zazywaniu lekow - poza wzmozonym dbaniem o zdrowie - zyjesz jak normalny czlowiek! nie wygaduj glupot, bo moze przeczyta to ktos nie w temacie, a jednak juz w temacie (zarazony) i sie przerazi :o nie pisz jak nie wiesz......

wiecie co wam powiem-Ona ma 24 lata i coraz zdrowsza nie będzie. Z rakiem też idzie żyć, ale rak cię niszczy, podobnie jak wirus. Zobacz jak skończyły ofiary Simona Mol, niektóre z nich nie umiały doczekać do procesu, bo groziła im zapaść. Były młode, przed 30 i tego wieku raczej nie doczekały, Simon mol kojtnął coś koło 35 lat.

Gość gość
BSA czy Ty naprawde jestes takim idiota, czy tylko zgrywy robisz zeby podgrzac atmosfere?Nie wierze, ze sa na swiecie tacy ludzie, ktorzy sa na tyle inteligentni, zeby chociazby zalozyc staly nick na forum, majacy takie poglady na zycie... Madrzy ludzie mowia" Zycie jest takie, jakie myslisz, ze jest" Jesli myslis, ze jestes przegranym staroprawiczkiem, to umrzesz nierozdziewiczony na wlasna prosbe.

wiesz co... jestes typem takim... wnerwiajacym, upartym na sile (no bez sily sie nie da ;) ) na zasadzie - cos sie stalo, och, mial pecha. ktos wypil i cos sie stalo - stalo sie bo byl pijany, sam sobie winien! xx takie myslenie prezentujesz, nie sadze, zebym sie mylila, bo tak cie czytam i czytam... i wciaz to samo :o

swoja droga pamietam akcje z tym kolesiem i tymi laskami - gdyby wiedziala o tym cala Polska i moze pol Europy, proces tez mialby sledzic caly kraj, mnie mieliby rozpoznawac na ulicy, a na dodatek sposob, w jaki on ****ajerowal i one daly sie bajerowac rowniez byl zenujacy - to wtedy mi tez grozilaby zapasc, nawet bez hiv :o :P

Papugujesz, BSA? *** "06.12.13 [zgłoś do usunięcia] BSA wiecie co wam powiem-Jakiej żony? Nie zamierzam się żenić, nie zamierzam też być w związku, zresztą za stary na to jestem."

Autorko - bardzo Ci współczuje. Nie bardzo wiem jak pocieszyć, Twój były to skończona świnia. Bał się, bo dobrze wiedział, że to on to załapał. Mimo wszystko głowa do góry, leki są mocne, ludzie żyją lata od zarażenia, a Ty póki co leków nawet nie potrzebujesz.