Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka mi powiedziala ze mam parszywy charakter

Polecane posty

Gość gość

A nic jej złego nie powiedziałam tylko zalilam się ze nie wychodzi mi z chłopakiem i tak to podumowala...czy to normalne ze matka tak nowi do własnej córki? Ogólnie nigdy nie sprawialam jej większych problemów,nie cpalam, wracałam o czasie , dobrze się uczyłam itd

Gość gość
widocznie miala z toba ciezki porod . moja nie zyje wiec mam swiety spokoj od komentarzy na moj temat

Gość gość
Podobno nie miała ciężkiego...niestety komentarze sa ciągle jakbym była jakaś najgorsza a wcale nie jestem...myślę że nie miała co na mnie narzekać jakby jej się trafiła córka co by cpala uciekals z domu czy pyskowala, nie uczyła się to by zobaczyla

Gość gość
Nie akceptuje ciebie.

Gość gość
trzeba bylo zapytac z jakiego powodu tak sadzi

Gość gość
może twój paskudny charakter jest przyczyną kłopotów z facetem ?

Gość gość
Spytał dlaczego to nie odpowiedziała...przykro mi i tyle.kiedyś ona była normalna a teraz mam wrażenie że sama ze sobą ma jakieś problemy

Gość gość
w końcu matka zna Ciebie najlepiej!!!! parszywy to nie znaczy ze cpałaś czy póćno do domu wracalaś, to znaczy ze jesteś fałszywa szuja i nie szanujesz innych - tak to rozumiem!!

Gość gość
hmmm,mi moja powiedziała jak posłuchała jak rozmawiam ze swoim "ale z ciebie jest kłótliwa cholera",no i miała rację taka jestem zadziorna i walczę o swoje zdanie...no i co,obrazić się mam na nią skoro mówi jak jest,tylko ja się umiem do tego przyznać sama przed sobą i innymi.