Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w żonie kolegi

Polecane posty

Gość gość

I nie wiem co robić... Poznałem ją na ich ślubie. Wcześniej nie było okazji się poznać, bo pracowałem w Niemczech. Już w dniu ich ślubu zrobiła na mnie ogromne wrażenie, jest taka piękna... Nie moge przestać o niej myśleć! Coraz częściej odwiedzam ich w domu, zapraszam na wspólne wyjścia do baru itp. Kompletnie nie wiem co robić! Wydaje mi się, że ona coś podejrzewa. Ostatnio rozmawia ze mną z takim dystansem. Jej mąż raczej nie wie, że podkochuje się w jego żonie, nadal traktuje mnie jak dobrego kolegę. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, z dr ugiej czuje że nie zapomnę o niej :( Kilka tygodni temu kolega pochwalił się, że jego żona jest w ciąży. Był to duży cios dla mnie. Dużo dałbym żeby była ze mną, żałuję ale teraz chyba będzie trudniej.

Gość gość
ale z drugiej strony jak bym ją teraz zerżnał to nie musiałbym się obawiac wpadki :)

Gość gość
Prowo niczym z taniej gazety o życiowych perypetiach. Oczywiście autor napisze że to nie prowo (albo i nic nie napisze), ale... tylko durniem trzeba być, aby łyknąć tą story, eh. Człowieku, lepiej napisz powieść, może się sprzeda ;)

Gość zakochany w żonie kolegi
Gość 18.13 nie podszywaj się

Gość gość
Masz paranoje dodatkowo? A za kogo miałbym się podszywać?... eh. Po prostu za dużo naczytałeś się chyba babskich gazet.