Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do Mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Czy wytrzymalibyscie z kobieta ktora cierpi na depresje i ma zaburzenia łaknienia. A jeżeli już odeszlibyście to czy uważacie ze dobrze byłoby sie jeszcze spotkac i wszystko sobie wyjasnić? I najwazniejsze czy uważacie ze zle postapilam nie mówiac partnerowi ze w dzieciństwie byłam wykorzystana seksualnie i najprowdopodobniej to jest przyczyna moich zaburzeń również łóżkowych. Czy po rozstaniu ma to jeszcze sens tłumaczyć to wszystko?

Gość gość
facetowi?-alez skad

Gość prawictwo pospolite128
oczywiscie ze tak..

Gość gość
Zdecydowanie nie. JEST WIELE NORMALNYCH KOBIET

Gość pluto20
pewnie ze bym wytrzymal , czego nie?

Gość gość
to ze dotknęła mnie taka historia o ktora zreszta sie nie prosiłam to znaczy ze jestem nienormalna ? nie wiem wydaje mi sie ze ludzie naprawde sa coraz gorsi to juz nie to co kiedys gdzie czlowiek dla czlowieka byl najwazniejszy... a tutaj widze ze byle by miec spokuj jak juz ktos jest chory to znaczy ze trzeba go zostawic bo co bo jest jak zepsuta zabawka. to dopiero jest chore podejscie ale widze ze ze to poprostu zycie w XXI wieku - DRAMAT

Gość gość
pluto20 dzieki przynajmniej jakas nadzieja na to ze nie wszyscy sa tego zdania co gosc z 18:59

Gość Namu amida Butsu
Ja wręcz pożądam zaburzonych kobiet, bo takie normalne mnie nie kręcą. ;) dziwny trochu jestem ;)

Gość pluto20
Z depresji sie wychodzi , to nie zaden problem :)

Gość Namu amida Butsu
pluto20 przy chad, niekoniecznie >:)

Gość gość
Są tacy co odeszli by takie wieści słysząc, i tacy którym to nie przeszkadza, znajdź właściwego.

To zależy od człowieka. Są ludzie bardziej empatyczni, drudzy mniej. Silniejsi i słabsi. Płeć tu nie odgrywa roli moim zdaniem.

Gość gość
wiem wiem tylko nie jestem pewna ze on sobie wogole zdawal sprawe ze mnie to dotkneło... napewno widzial ze jestem rozdrazniona mam zmienne nastroje i ze nie jem ale nie do konca chyba wiedzial ze to znowu mnie dopadlo bo juz kiedys mialam z tym problem... dlatego zapytalam czy dobrym pomyslem bylaby rozmowa nawet w obecnosc***sychologa zeby wszystko wyjasnic

Gość gość
Rozmowa ZAWSZE jest dobrym rozwiązaniem!