Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko nie dostało prezentów

Polecane posty

Gość gość
Jakiś czas temu kupiłam moim dzieciom piękne pluszowe misie właśnie w Biedronce. Ładne, estetycznie wykonane i wykończone. Spodobały się i sprawiły radość - a to właśnie chodzi. Ciebie, autorko, za taką postawę wykreśliłabym natychmiast z listy znajomych. Chrzestny ma najwyraźniej rację unikając kontaktu z kimś takim.

Gość gość
i weźcie sie odp********e od pisarki xxxxx Hahaha.. Od.. pisarki.. Buhahahaha.. :D :D :D Tekst dnia :P

Gość oksjdKA
"a ja mam chrzesniaczke i kupiłam jej duży prezent. na Mikołaja i swojemu dziecku też i pod choinkę też kupię i weźcie sie odp********e od pisarki to ją współczuję waszym chrzesniakom pffff patologia z******* jak można nawet do dziecka nie przyjść to po co jesteście chrzestnym żal mi was k***y" ...no wlasnie widze kto tu jest patologią ;)

Gość olimpias
od jakiej k***a pisarki??? hahahahahahahahaha nie ma to jak samemu sobie odpowiadać na posty i się pisarką nazywać, ludzie sa dobrzy, chyba ten Ksawery co po niektórym mozg wywiał

Gość gość
chrzestni nie dają prezentów na mikołajki od tego są dziadkowie i rodzice, chrzestni daja pod choinkę

Gość gość
a ja mam chrzesniaczke i kupiłam jej duży prezent. na Mikołaja i swojemu dziecku też i pod choinkę też kupię i weźcie sie odp********e od pisarki to ją współczuję waszym chrzesniakom pffff patologia z******* jak można nawet do dziecka nie przyjść to po co jesteście chrzestnym żal mi was k***y xxxx Dziecino.. Sprawdź sobie w słowniku (jeśli wiesz, co to takiego) definicję słów patologia i k****. A potem dopiero zacznij ich używać w "dyskusji" :P Pozostałe epitety bez komentarza - wystawiłaś sobie odpowiednią laurkę.

Gość gość
a ja mam chrzesniaczke i kupiłam jej duży prezent. na Mikołaja i swojemu dziecku też i pod choinkę też kupię i weźcie sie odp********e od pisarki x A ja mam gęś na łańcuchu i słonia w karafce. A nie zapomniałaś tupnąć nóżką? :D

Gość gość
to ja autorka tematu. oczywiście jestem zadowolona z tego ze chrzestna przyszła na urodziny dziecka i podarowała tego misia dziecku bardzo sie spodobało nie mam do niej żalu ale 2tygodnie temu obiecywała ze kupi prezent większy ale nie mam żalu dla mnie najważniejsza jest pamięć oczywiście nie liczę nie wiadomo na co!!!! ja nic nie pisalam wcześniej autorki powyżej

Gość oksjdKA
To chyba prowo bo nie wierzę, że można być tak ograniczonym człowiekiem :D

Gość olimpias
ojej, ona obiecywal ale ona niedobra jest, obiecanki cacanki... tak, ja by przyszla z gola reką to bys dopiero jęczała ze nie przyniosła nic, a nie przyszlo ci do glowy ze nie jesteście ani ty ani twoje dziecko pępkiem swiata i może miała ważniejsze sprawy na glowie???troszeczkę pokory i ogłady

Gość gość
sama mam chrześnicę. Mam zamiar dać jej pod choinkę Lego Friends- koszt 120 zł, legginsy w srebrne czachy :) - koszt 39,99 zł, słodyczy jeszcze nie kupiłam, ale liczę, że z 40 zł pójdzie. Miałabym jeszcze jej na mikołajki kupować prezent? Z jakiej racji? Mam własne dzieci i mam komu kupować. Jej niech kupią rodzice. Dostanie na Boże Narodzenie i starczy. Ludzie myslicie, że jak rodzic chrzestny to już co urodziny, co święta ma od ust sobie odejmować, bo chrześniakowi wypada kupić?

Gość dfd
Niestety tak właśnie jest, że duża część naszego społeczeństwa tak myśli :O

Gość Dafne_Poznan
No ludzie błągam, liczy się gest. Dziecko nie musi mieć tony prezentów, wystarczy fajna zabawka, niekoniecznie za kosmiczne pieniądze. My mieszkamy w Poznaniu i ilekroć zahaczamy o Luboń to chodzimy tam do specjalnego sklepu – Skrzat się nazywa. Mogę polecić jak ktoś będzie przejazdem – do wyboru, do koloru, na każdą kieszeń.

Gość gość
Chyba nie rozwinął się ten wątek po myśli "pisarki":) Liczyła pewnie na coś w stylu "Mąż się spakował i uciekł" - polecam wątek na wzmocnienie mięśni brzucha, a tu wyzwiska, napinają się, żyłki pierdzące już im popękały. To nie może być na poważnie - tacy głupi ludzie, jak "pisarka" na prawdę nie istnieją;(