Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eclair

moj facet mnie postarza

Polecane posty

Gość eclair

doslownie! mam 29 lat. moj parner 50. na poczatku myslalam ze zle go zrozumialam. jak rozmawialismy o naszym zwiazku mowil ze on nie ma nic przeciwko roznicy wieku.ze jemu to nigdy nie przeszkadzalo. ze "nie sadzi " zebysmy wygladali dziwnie,ze nigdy jemu sie nie wydawalo ze "wygladam"na mlodsza od niego. uzyl tego sformulowania kilka razy.a raz jak bylismy w knajpie i podeszla do niego znajoma (w jego wieku) i spytala czy jestem jego corka (ma corke 25lat) to oczywiscie sprostowal ale potem kilka razy sie zazmial do siebie ze boniu jaka to byla smieszna sytuacja ze niby pomylila mnie z jego dzieckiem! a ja w koncu nie wytzymalam i mowie co go tak cieszy a on ze to smieszne ze myslala ze wygladam tak mlodo ze moglabym byc jego corka ! dostafam furii i mowie: ja nie wygladam ! na mlodsza od ciebie ja jestem mlodsza od ciebie iteoterycznie moglabym byc twoja corka! awantura sie z tego zrobila.wiele rarazy wychodzimy gdzies razem i jestesmy glownie wtowarzystwie ludzi w jego wieku.mowie mu czasem ze czuje sie wyizolowanA i ze czuje ze nie traktuja mnie powaznie. on tego .ie rozumie . dzis poszedl na kabaret. ja w ostatniej chwili zrezygnowalam jak sie dowiedzialam ze idzie jego corka(pod pretekstem zeby spedzil sobie z nia czas) . zadzwonil do mnie przed chwila z pytaniem co robie bo moze zmienilam zdanie. okazalo sie ze czul sie glupio bo w lokalu sa sami mlodzi ludzie znajomi jego corki i on czuje sie tam nieswojo. poczulam sie(iwiem ze slusznie) ze on ppmyslal ze to dobry pomysl zebym przyszla bo razem wygladalibysmy jak starsza para a nie ze on przyszedl z corka. ja bym sie czula jak przypal siedzac wsrod tylu mlodych ludzi a ja z takim tatusiowym facetem. dodam ze zawsze mialam pociag do starszych mezczyzn. ale ten typ mnie przeraza

Gość gość
Starszych facetow a nie dziadków dziewczyno! Opamietaj sie! Fuj!

Gość gość
Dłupie c**y... Głupie c**y wszędzie....!