Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiii

odchudzenie wspieramy się

Polecane posty

Gość papiii

zakladam ten topik bo wiem jak wazne jest wsparcie. jestem na "diecie " od poczatku listopada i mam na koncie -5 ale chce jeszcze -10. w zasadzie to nie jakas konkretna dieta ja poprostu jem mniej i zdrowiej czesciej a teraz chce dorzucic cwiczenia z ewa ch to jak jest ktos chetny

Gość Olcia Dubicka
Wsparcie znajdziesz wszędzie i zawsze :) Masz już na koncie zwycięstwo w postaci 5 kg więc dalej już będzie łatwiej :) Mnie tego nauczyła panienka dla której opiekuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co także nasila mój spokój

Gość piekna_piekna
powodzenia:)

Niektóre topiki szybko upadają niestety, jak coś wejdź na temat "zdrowa dieta" nasz jeszcze nie umarł, więc możemy się wspólnie powspierać :D

Gość Anulkka44
Wsparcie jest ważne. Wiem coś o tym, ponieważ sama się odchudzam od czterech tygodni. Na samym początku było mi naprawdę trudno, ale dzięki koleżance i jej pomocy udaje mi się co dnia poświęcić kilkadziesiąt minut na ćwiczenia. Bez nich ani rusz. Ale dieta tez jest ważna. Dlatego sama komponuję sobie dietetyczne jedzonko. Na razie tym sposobem udało i się zrzucić 4,5 kilo, ale jeszcze muszę się odchudzać, ponieważ mam jeszcze 14 kilo do zrzucenia. I chyba będę musiała wspomóc się takimi tabletkami na odchudzanie - www.skracaj.com/b3b0.html , by do świąt faktycznie zrzucić te 14 kilo nadwagi.